Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Han’ın Kazan Dairesine Zincirlediği Kişi Kim?

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Han’ın Kazan Dairesine Zincirlediği Kişi Kim?
YAYIN TARİHİ: 10.04.2021 16:06:00

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış, sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtan Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünde seyirciyi neler bekliyor?

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, 29. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Masumlar Apartmanı yeni bölümde Han gittiği psikiyatrın ofisinde sinir krizi geçirerek bir kişinin boğazına sarılıyor. Han, defterini karıştırdığı doktorun kendi hakkında yaptığı 'sınırda kişilik bozukluğu' teşhisini görüyor.

KAZAN DAİRESİNDEKİ KİŞİ KİM?

Mahzene yemek taşıyan Han'ın kimi zincirlediği merak ediliyor. Han'ın rehin tuttuğu kişiye sandviç, gazoz ve kitap götürmesi ise o kişinin Naci olduğu iddialarını güçlendiriyor. Kazan dairesine inen Esra'nın Esat diye bağırması da akıllara Han'ın sakladığı kişinin Esat olabileceği ihtimalini getiriyor.
SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sürekli Safiye'nin aklına giren annesi hem Gülben'den hem Neriman'dan hem de Baba'nın yaptıklarından her zaman olduğu gibi Safiye'yi mesul tutuyor. İnci henüz Han'ın psikiyatristin odasında attığı kahkahaların etkisinden kurtulamamışken, Han'ın rahat tavırları karşısında daha da endişelenir.


Gülben, öğlen uykusunda yine altına kaçırır ama bu kez radikal bir karar alır. Bu karar sadece Gülben'i değil, evdeki tüm dengeyi sarsar. Safiye, Gülben'i kararından döndürmeye çalışırken Han ve İnci gelir. Neriman'ın odasında kilitli olduğunu öğrenmeleri, büyük bir krizin başlangıcı olur. Evde herkesin arası gerginken Neriman'ın beklenmedik planını devreye sokması ise daha büyük sorunları beraberinde getirir.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

TRT-1 ekranlarında her salı gösterime giren Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’na ait olan ve Haziran 2020 tarihinde yayınlanan 'Madalyonun İçi' adlı kitabından Deniz Madanoğlu tarafından uyarlandı. OGM Medya imzalı olan dizinin ilk bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde yayınlanırken dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Lostuvalı oturuyor. Bir dram filmi olan Masumlar Apartmanı Dizisinde daha çok aile içi ilişkileri ve aşk ön plana çıkıyor. 

Dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah),yaptığı bir kazadan dolayı tamamen değişiyor. İnci’nin yaşadığı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir.

Safiye (Ezgi Mola), Gülben (Merve Dizdar) ve Neriman (Gizem Katmer) yaşamı takıntılarla dolu üç kız kardeştir. Evin babalığını üstlenen Han ise hasta babalarının da içinde bulunduğu bu aileyle gerçek dünyayla arasındaki tek bağlantıdır. Han’ın bu yaşamdaki tek amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Zeynep Farah Abdullah) gördüğü o ilk anda değişir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR