MasterChef’le Ünlenen Yasin Obuz Sesini Beğenmeyip Eleştiren Takipçisinden Şikayetçi Oldu…

MasterChef’le Ünlenen Yasin Obuz Sesini Beğenmeyip Eleştiren Takipçisinden Şikayetçi Oldu…
YAYIN TARİHİ: 27.04.2021 12:29:00

Katıldığı MasterChef ve Survivor yarışmalarıyla adından söz ettiren Yasin Obuz son olarak albüm çıkarmıştı. Obuz, sesi ile ilgili aldığı kötü yorumlara tahammül edemeyip takipçisinden şikayetçi oldu.

33 yaşındaki fenomen, geçmişte sosyal medyada yayınlanan, hakaret ve küfür içeren görüntülerden dolayı uzun süre magazin gündeminden düşmemişti. Yarışmaya katıldığı takım arkadaşlarıyla girdiği polemikler ve ardından çıkardığı albümle 1,2 milyon takipçiye ulaşan Yasin Obuz takipçilerinden gelen eleştirilere tahammül edemedi.

'ÖNÜNE GELEN ŞARKICI OLUYOR'

Müzik albümü çıkardıktan sonra kendisini sosyal medyadan takip eden bir hayranının 'Her önüne gelen şarkıcı oluyor. Yasin sesin b.. gibi' şeklindeki yorumuna sinirlenen Obuz savcılığa suç duyrusunda bulundu. Yasin Obuz tarafından savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde Gökhan D., isimli bir sosyal medya kullanıcısının hakkında ağır hakaretlerde bulunduğu belirtildi.

Yasin Obuz şikayet dilekçesinin devamında Gökhan D.'nin sosyal medya üzerinden hakkında yaptığı yorumlarda ağır hakaretlerde bulunduğunu, yapılan hakaretlerden dolayı küçük düşürüldüğünü bu nedenle cezalandırılması talebinde bulundu. Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ


Savcılık yürütülen soruşturma kapsamında incelediği, şikayete konu olan yorumlarda hakaret suçunu oluşturacak fiillerin bulunmadığını tespit etti. Savcılık soruşturma sonunda söz konusu yorumların Yargıtay'ın yerleşik içtihatlarınca ağır eleştiri sınırları içerisinde kaldığını ifade ederek dosyaya takipsizlik verdi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR