Masterchef Bitmeden Cebi Doldurdu O Dizinin Kadrosunda! Yemeği Hikaye Hasan Biltekin Oyuncu Oluyor

Masterchef Bitmeden Cebi Doldurdu O Dizinin Kadrosunda! Yemeği Hikaye Hasan Biltekin Oyuncu Oluyor
YAYIN TARİHİ: 11.01.2022 12:40:00

Masterchef’in 2021 sezonunun bitmesine sayılı günler var. Yarışmada son 3’e kalan isimlerden biri de Hasan Biltekin. Yarışmaya çok iddialı başlayan, bu iddiasını tüm sezon boyunca sürdüren Hasan finalin en güçlü adaylarında biri. Herkes daha şimdiden Hasan Biltekin ile Eren Kaşıkçı arasında bir final yaşanacağını düşünüyor. Ancak Hasan için yarışmayı kazanıp kazanmamak şu saatten sonra önemli değil. Önce kız arkadaşı doktor Hülya’yı da fenomen yapan Hasan Biltekin şimdi de oyunculuk için kolları sıvadı. Hasan Biltekin o dizinin kadrosunda…

Masterchef hikayesine ‘geçen sezon ben olsaydım Serhat Doğramacı’ şampiyon olamazdı sözleriyle başlayan Hasan Biltekin bu iddiası tüm sezon boyunca devam etti. TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Masterchef’in hem yemekleriyle hem de söylemleriyle en iddialı isimlerinden biri oldu Hasan Biltekin. Adım adım finale yürüyen Hasan, Tahsin Küçük ve Eren Kaşıkçı ile birlikte son 3’e kalan isim oldu. 



Yakışıklılığı ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hasan Biltekin için kimi çevreler kesin şampiyon gözüyle bakıyor. Diğer bir yandan doktor sevgilisi Hülya Acar’ı da fenomen yapan yapan Nevşehirli yarışmacı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Eğer iddia doğruysa Hasan Biltekin’in şampiyon olmasına gerek kalmadı çünkü çoktan köşeyi döndü bile. 




Hasan Biltekin yine TV 8 ekranında bir diziye transfer oluyor. Acun Ilıcalı’nın yılbaşı günü fragmanını yayınladığı, başrolünde Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinde Hasan Biltekin de rol alacak. Hasan Biltekin’in henüz hangi rolde yer alacağına dair bir iddia ise yok. Ayrıca Hasan’dan da konuya dair bir açıklama gelmedi. Ancak bu söylenti bile Hasan Biltekin hayranlarını şimdiden heyecalandırmaya yetti de arttı bile.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR