Masraf Yok Prim Yok! SMS İle Başvurun Paranızı Alın! En Az 1.000 En Fazla 75.000 Hesaba Yatıyor!

Masraf Yok Prim Yok! SMS İle Başvurun Paranızı Alın! En Az 1.000 En Fazla 75.000 Hesaba Yatıyor!
YAYIN TARİHİ: 15.02.2022 09:51:00

Bankalar kredi ihtiyacı olan kişilere masrafsız yeni teklifler sunacağını açıkladı. Açıklama kapsamında kredi ihtiyacı bulunan kişilere belli başlı kriterleri karşılamaları halinde en az 1,000 TL en fazla 75,000 TL nakit avans hesaplara yatırılıyor. Böylelikle kişiler zorluk Covid-19 salgını döneminde nakit avans avantajından faydalanmış oluyor. Aynı zamanda bankalar bu hizmeti vatandaşları masrafsız ve primsiz bir şekilde sunuyor.

Başvurunuz çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşiyor. Başvurunuzu SMS ile tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bu işlemlerin hiçbirinde dosya masrafı bulunmuyor. Tahsis ücreti de bulunmuyor. Böylelikle ayrıcalıklı bir hizmetten yararlanmış oluyorsunuz. Türkiye’nin birçok kamu ve özel bankası bu hizmetleri sizlere mükemmel bir şekilde sunuyor.




Aylık %1,64 faiz oranı ile 36 ay vadeli olarak kredi imkanlarından faydalanabiliyorsunuz. Ziraat Bankası 1,64 kredisi faiz oranıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Özellikle Garanti Bankası son zamanlarda ihtiyaç kredisi noktasında alternatif seçeneklerin adresi konumunda yer almaya devam ediyor. Yine Ziraat Bankası da ihtiyaç kredisi konusunda alternatif seçenekler sunabilen bir banka olarak her zaman ön plana çıkıyor!

Garanti İhtiyaç Kredisi İşlemleri


Garanti Bankası kişilere SMS ile başvurmaları halinde ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Garanti bankasının sunmuş olduğu ihtiyaç kredisinin faiz oranları çekilen krediden krediye farklılık gösteriyor. Kişiler 15.000 TL ihtiyaç kredisi de çekebiliyor, aynı zamanda 75,000 TL ihtiyaç kredisi de çekebiliyor. Her kredi paketinin faiz oranı birbirinden tamamen farklı oluyor. 50 bin lirada 1,49 faiz oranı uygulanırken 100 bin TL’de ise 1,53 faiz oranı 36 ay vadeyle sunuluyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredi İşlemleri


Ziraat Bankası ihtiyaç sahibi kişilere ihtiyaç kredi hizmeti sunuyor. Sunmuş olduğu hizmetlerle Türkiye’nin en çok tercih edilen bankası olma özelliğini elinde bulunduran Ziraat Bankası çok uygun faiz oranlarıyla kredi hizmetini sunuyor. 15 bin TL’lik kredi hizmetlerini 36 ay taksitle müşterilerine sunuyor. Hem de banka bu hizmetini 1,64 faiz oranıyla müşterilerine sunuyor. Böylelikle kişiler çok rahat bir şekilde kredilerini ödeme ayrıcalığından yararlanmış oluyorlar
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER