Mahmut Tuncer'in gündeme geleyim derken çamura battı! Babası azarladı 'parasız adam gereksizdir'

Mahmut Tuncer'in gündeme geleyim derken çamura battı! Babası azarladı 'parasız adam gereksizdir'
YAYIN TARİHİ: 26.02.2022 17:59:00

Babadan ünlü isimlerden biri olan Gizem Tuncer'in açıklaması olay yarattı. Babasından izinden gidip kendisini müzik dünyasına atan Gizem Tuncer tabi ki babası gibi yer edinemedi kendisine. Bir dönem verdiği kilolarla çok konuşulan Gizem Tuncer ayrıca kendisini baştan yaratan isimlerden de biri. Önceki gün basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gizem Tuncer öyle bir çıkış yaptı ki bir anda son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Her ne kadar sonrasında durumu toparlamaya çalışsa da iş işten geçmişti bir kere.

Mahmut Tuncer'in gündeme geleyim derken çamura battı! Babası azarladı 'parasız adam gereksizdir'... Yasmin Erbil, Doğukan Manço gibi ünlü çocuğu kontejanından ünlü olan isimlerden biri olan Gizem Tuncer'in 'parasız adam gereksiz adamdır' çıkışı son günlerin en çok konuşulan konularından biri oldu.

Gizem Tuncer'i aslında herkes önce verdiği kilolarla tanıdı. Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, fazla kilolarından kurtulduğunda ilk olarak kendisine magazin gündeminde yer buldu. Ardından babası gibi müzik kariyeri yapmak adına kolları sıvadı ve ilk adımlarını atmaya ve singlelar çıkarmaya başladı.


Estetik yaptıran, silikon taktıran Gizem Tuncer şimdilerde verdiği cesur pozlar ve açıklamalarıyla gündeme geliyor. İşte onlardan bir yenisine geçtiğimiz günlerde imzasını attı. 40 kilo verdiğini ve bir takım estetik operasyonlar yaptırdığını söyleyen Gizem Tuncer'in asıl olay yaratan itirafları aşk itirafları oldu. 30 yaşındaki Gizem Tuncer "Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?" sorusunu şu yanıtı verdi magazin gündemine damgasını vurdu:



 'Öyle birine aşık olacağımı sanmıyorum. Rezalet bir şey o ya! Parasız adam gereksiz adamdır yani. Ben kimseye bakmam, kimse de bana bakmasın. Herkes kendine baksın. Birlikte yaşanıyorsa mesela, ortak harcansın' yanıtını verdi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR