Maaşa Ek Ödeme Yapılıyor! 1.750 Ve 2.000 TL Hesaplara Yatıyor! Bir Defaya Mahsus Meclis Onayı Geldi

Maaşa Ek Ödeme Yapılıyor! 1.750 Ve 2.000 TL Hesaplara Yatıyor! Bir Defaya Mahsus Meclis Onayı Geldi
YAYIN TARİHİ: 3.03.2022 11:00:00

Emekli maaşına ek SGK promosyon ödemleri kişilerin cebini rahatlatmaya devam ediyor. Emekli maaşını promosyon veren bankalara taşıyanların yararlanabildiği ek ödemeler kapsamında 2.500 TL’nin üstüne kadar destek ödemesi yapılabilir. Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları ise 750 TL’ye kadar maaş taşıma koşulu dışında rastgele bir koşul olmadan vatandaşlara ödeme gerçekleştirmeye devam ediyor. En yüksek promosyon veren bankalar ise araştırılmaya devam ediyor.

Emekli maaşına ek ödemeler bankalar doğrultusundan yapılmaya başladı. SGK emekli maaş ödemelerini aldıkları bankalara göre değişik oranlarda nakit desteği alarak emeklinin çoğu gereksinimi amacıyla finansman sağlanacak. 2022 senesi itibariyle artırılan oranlar yardımıyla emeklinin nakit desteğinden yararlanması hedefleniyor. Kamu bankalarının yanı sıra çoğu özel banka doğrultusundan da emekliye SGK emekli maaş ödemeleri kapsamında yüksek nakit promosyon ödemeleri yapılacak. Bazı bankalar ise yüksek nakit promosyon alabilmek isteyenler amacıyla son tarihi 31 Mart 2022 olarak belirledi. İşte detaylar…



​Denizbank’tan Emekliye 1.750 TL Nakit Hediye!

Denizbank’a emekli maaşını aktaranlara 1.750 TL’ye yurt nakit hediyesi yapılacak. 21 Şubat - 31 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak maaş taşıma işlemleri ardından ilgililerin hesaplarına promosyon ödemleri aktarılacaktır. SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı kapsamında yer alan bütün SGK emeklilerinin maaşları nispetinde değişik miktarda nakit promosyon alması sağlanıyor. 



Garanti BBVA Emekli Maaş Ödemeleri 


Garanti Bankası emekli promosyonu kapsamında bütün SGK emeklisinin maaşlarına ek 2.500 TL nakit desteği verilecek. Emekli maaşını 3 yıllığına Garanti BBVA’dan almayı taahhüt edenlerin yararlanabildiği promosyon desteğinin yanı sıra emekliye öze sonsuz ayrıcalıklı bankacılık hizmetinin de sunulması hedefleniyor. Hem de Garanti BBVA’ya emekli tanıdıklarını çağrı eden bütün Garanti BBVA müşterilerinin de her bir dostu amacıyla 250 TL nakit mükafat kazanması sağlanıyor. 1 Mart - 31 Mart 2022 tarihleri arasında emekli maaşını taşımayı taahhüt edenlerin yararlanabildiği kampanya kapsamında sonsuz bankacılık avantajından da emeklilerin makul oranlarla yararlanmaları sağlanacak. 



İş Bankası SGK Emekli Ödemleri 

SGK ile oluşturulan uyuşma yardımıyla sahip olunan emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan vatandaşlar avantajlı promosyon olanaklarından yararlanabiliyor. Maaş taşıma işlemlerinin kısa vakit içersinde ve basitçe tamamlanmasının sonrasında emeklilerin 2.000 TL’ye kadar nakit promosyon fırsatından yararlanması sağlanıyor. Hem de maaşını taşıyan emeklinin hesabına 3 iş günü içersinde nakit promosyon ödemeleri aktarılıyor. 
Emekli maaşını ilk defa alacaklar ise ilk aylık ödemesinin yapıldığı günden ileri 3 gün içerisinde bu ödemelerden yararlanabilmektedir. 1 Ocak - 31 Mart 2022 tarihleri arasında geçerli ek ödemeler kapsamında emekli maaşını 3 sene vakit ile taşımak yeterli olacak. Hem de emekli maaşını taşıyanların Maximum Kart’ları aidatsız olarak kullanma avantajlarından da yararlanması sağlanıyor.  



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR