Lütfü Türkkan'ın Küfür Ettiği Kişi Kim? Lütfü Türkkan'ın Küfür Ettiği Şehit Yakını Kim, Adı Ne?

Lütfü Türkkan'ın Küfür Ettiği Kişi Kim? Lütfü Türkkan'ın Küfür Ettiği Şehit Yakını Kim, Adı Ne?
YAYIN TARİHİ: 9.11.2021 10:03:00

Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği kişi kim? Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği şehit yakını kim, adı ne? İYİ Parti'de şehit yakınına küfür şoku yaşanıyor... Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit ağabeyine ettiği sinkaflı küfrün yankıları devam ediyor. Yaşanan olaya siyasilerden de bir çok tepki açıklaması geldi. Olay sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi. Peki Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği vatandaş kim?

İYİ Parti'de şehit yakınına küfür şoku yaşanıyor... Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği kişi kim? Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği şehit yakını kim, adı ne? Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesi sosyal medyada çalkalanmaya devam ediyor.   İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit ağabeyine ettiği sinkaflı küfürün getirdiği sonuçlar devam ediyor.

Bingiöl'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ile şehit yakını olduğunu iddia ettiği bir vatandaş arasında münakaşa çıktı. Vatandaş İYİ Parti'nin HDP ile temas kurduğunu dile getirerek bir şehit yakını olarak bu durumdan şikayetçi olduğunu dile getirdi. Bir vakit şehit yakını ile tartışan Lütfü Türkkan daha sonra boynuna sarılarak şehit yakınını sakinleştirmek istedi. Sonrasında ağzından şehit yakınına karşı sinkaflı küfür çıktı. Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği birey "1997'den bu yana yaşam sürdüren bir acı var. Parçalanmış kardeş canı var, onun kardeşi parçalandı mı, çuvallarla topladılar mı?" diye başkaldırı etti. Lütfü Türkkan ilk yaptığı bildirimde vakanın prpvokasyon olduğunu dile getirmişti. İkinci yaptığı bildirimde ise özür dilemişti. Yaşanan vaka Türkiye'nin gündemien oturdu.

Lütfü Türkkan'ın Küfür Ettiği Şehit Yakını Kim, Adı Ne? Lütfü Türkkan'ın Küfür Ettiği Kişi Kim?

Lütfü Türkkan'ın Küfür Ettiği Şehit Yakını Kim, Adı Ne? Lütfü Türkkan'ın Küfür Ettiği Kişi Kim?


Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği şehit yakınının Tahir Gürmen bulunduğu belli oldu. Tahir Gürmen'in kardeşi 14 yaşındaki İsa Gürmen, Bingöl merkeze bağlı Gözer köyü yaylasında 1997'de hayvan otlatırken PKK'lı teröristlerin hücumu neticesi şehit olmuştu. Gürmen, Türkkan yönünden tekmelendiğini de iddia ederek şikayetçi oldu. Gürmen, “Bana hakaret küfürler eden aynı o birey alttan da bana tekme vurdu. Dizleriyle ayakkabıyla bana vurdu. Hala yarası var. Vardır yani bunları çektim hepsi rapordadır. Kendi ayağımla gittim suç duyurusunda bulundum" diye konuştu.


LÜTFÜ TÜRKKAN KİMDİR?

Lütfü Türkkan, İstanbul'da 5 Şubat 1959 tarihinde dünyaya geldi. Babasının adı Cevat, annesinin adı Halise'dir.

Doce Golcev Üniversitesi Türkoloji Bölümünde yüksek lisans öğrenimine devam eden Türkkan, Besin Mad. San. Tic. AŞ (TÜGMAD)'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak vazife yapmaktadır. Kocaeli Sanayi Odası Meclis Üyeliği ile Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Komite Üyeliği, Bursaspor As Başkanlığı, Vardar Spor ve Karagümrükspor Başkanlığı yaptı. Rumeli Türkleri Kültür Dayanışma Derneği ve Rumeli Eğitim Vakfında Başkanlık vazifeinde bulundu. Beykent ve Boğaziçi Üniversiteleri doğrultusundan düzenlenen Balkan konferanslarına tebliğler sundu.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR