Kütahya, KahramanMaraş Okullar Yarın Tatil! 4 Mart Cuma Kar Yağışı Kütahya, Maraş Okullar Tatil Mi?

Kütahya, KahramanMaraş Okullar Yarın Tatil! 4 Mart Cuma Kar Yağışı Kütahya, Maraş Okullar Tatil Mi?
YAYIN TARİHİ: 3.03.2022 20:33:00

​4 Mart Cuma kar yağışı Kütahya, KahramanMaraş okullar tatil mi? Kar yağışının başlamasıyla binlerce öğrenci, " 4 Mart Cuma Kütahya, KahramanMaraş kar tatili var mı? Sorusuna cevap aramaya başladı. Her kar yağışının sonrasında bulunduğu gibi gözler yine Valilik'te... Peki, 4 Mart Cuma Kütahya, KahramanMaraş kar tatili var mı? Kütahya, KahramanMaraş Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 4 Mart Cuma yarın 2022 Kütahya, KahramanMaraş okullar tatil mi? Okulların kar tatili olup olmadığı ile alakalı son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor.

​4 Mart Cuma Kütahya, KahramanMaraş kar tatili var mı? Kütahya, KahramanMaraş'ta kar yağışı gene kendini göstermeye başladı. Türkiye'nin her doğrultusundan kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Bu anlamda vatandaşlar kar tatili olup olmadığını MEB ve Valilik hesapları üzerinden takip ediyor. Peki, Kütahya, KahramanMaraş'ta okullar yarın tatil mi? Kütahya, KahramanMaraş Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? Okullar tatil mi sorusu ile ilgili valilikler doğrultusundan açıklamalar yayınlanıyor.

4 MART CUMA KAR YAĞIŞI KÜTAHYA, MARAŞ OKULLAR TATİL Mİ? KÜTAHYA, KAHRAMANMARAŞ OKULLAR YARIN TATİL Mİ?


Kütahya, KahramanMaraş 4 Mart Cuma hangi illerde okullar tatil olacak? Kütahya, KahramanMaraş Okullar kar tatili olacak mı? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Soğuk havaların etkisini göstermesi sonrasında kar yağışı da bazı illerde görülmeye başladı. Kar yağışının etkilii olduğu illerde tatil haberleri yakından takip ediliyor..

KÜTAHYA

Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde yoğun kar yağışı ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma riski nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildiği bildirildi. Valilikten yapılan bildirimde, "Yoğun kar yağışı ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma riski nedeniyle Dumlupınar ilçemizde 3 Mart Perşembe günü eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.




METEOROLOJİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara, Ege ve Akdeniz'in batısı dışında yurt genelinin yağışlı geçeceği ön görü ediliyor. Yurdun kıyı kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak; Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak; iç ve doğu kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde kuvvetli olacağı ön görü ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmakta, iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı görülmesi beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ön görü ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın iç ve batı kesimlerde kuzeyli, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu da güneyli yönlerden, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR