Kira Yerine Eviniz Olsun! TOKİ'den Günlük 48 TL Taksitle 2+1 Daire, 84 TL Taksitle 3+1 Ev Alın

Kira Yerine Eviniz Olsun! TOKİ'den Günlük 48 TL Taksitle 2+1 Daire, 84 TL Taksitle 3+1 Ev Alın
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 09:34:00

TOKİ, Türkiye genelinde açık satış ilanlarını yayımladı. Şubat ayı için farklı illerde uygun evler için çok sayıda proje yer alıyor. Vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmasını sağlayan projeler 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile sunulmaktadır. Vatandaşlara, bütçelerini zorlamadan oldukça uygun fiyatlı taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunulmaktadır. Kuralı satış ilanlarını yayınlayan TOKİ, kredisiz ve faizsiz ev sahibi olmak isteyen kişiler için Şubat ayı satışlarını açıkladı.

Dar gelirli vatandaş için en ideal ev sahibi olma sistemi olan ucuz ev seçenekleri, herkes için ev almayı hayal olmaktan çıkarıyor. 180 ay vade ile satışa sunulan evler 2+1 ve 3+1 seçeneklerde sunuluyor. Farklı illerin farklı bölgeleri için kura ile seçilen evler, vatandaşları ev sahibi yapıyor. Proje sayesinde kişiler, kredi çekmeden ev sahibi olabilecek. Böylece tam da bütçenize uygun bir şekilde konut almanız da mümkün olacaktır!

Kiradan Bile Ucuz Ev Sahibi Olma İmkanı

Konut fiyatlarının son zamanlarda oldukça artması yüzünden, devlet dar gelirli vatandaşlar için eşsiz bir proje uygulamaktadır. Asgari ücret ile çalışan ve emekli vatandaşlar için yapılan projeler kredi çekmeden ve bütçeyi zorlamadan 48 TL ve 84 TL gibi taksitler ile ev sahibi olmayı sağlamaktadır. Kredi çekmeden kolay şekilde kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için TOKİ, şubat ayı satışlarını açtı.

En Ucuz Ev Kaç TL Olacak?

İllere göre değişiklik gösteren TOKİ projelerinde en ucuz ev 147 Bin 545 TL olarak belirlendi. Bu konut Sivas ilinde yer alırken 1+1 büyüklüğünde bir daire olarak satışa sunuldu. Evin vadeli taksit oranı ise günlük sadece 24 TL olarak belirlendi. Bunun yanında 2+1 bir dairenin günlük fiyatı 24 liraya denk geliyor. Konutun peşinatı ise 17 Bin 708 lira olarak belirlendi. TOKİ’nin sağladığı proje fiyatları, illere ve genişliğe göre değişiklik gösterirken, ev sahibi olmak isteyenlerin kuraya katılması gerektiği unutulmaması gereken ayrıntılar arasında yer alıyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR