Kimliğinizi Alıp Bankaya Gitmeniz Yeterli, Sadece Kimlikle 20.000 TL 40.000 TL Ödeme Yapılacak

Kimliğinizi Alıp Bankaya Gitmeniz Yeterli, Sadece Kimlikle 20.000 TL 40.000 TL Ödeme Yapılacak
YAYIN TARİHİ: 9.08.2021 20:50:00

Son Dakika: Kimlikle 20000 TL ve 40000 TL kredi veren bankalar ayrı ayrı kredi kampanyalarını duyurdu. Uygun faiz oranları ile 36 ay vadeli alabileceksiniz. İşte detaylar...

Kimlikle 20000 TL ve 40000 TL kredi veren bankalar ayrı ayrı kredi kampanyalarını duyurdu. 20000 TL kredi veren bankalar ve kredi başvuru şartları ile birlikte 40000 TL Kredi veren bankalar kredi başvuru şartlarını, sizler için hazırladık. Sizlerde ihtiyacınıza göre, bu kredi, kampanyalardan bir tanesine katılarak, 36 ay vadeye kadar kredinizi kullanabilirsiniz. 
İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, 20000 TL ve 40000 TL arasında kredi başvurusu yapmak istiyorsak vereceğimiz bankalar üzerinden kredi başvurularını yapabiliyorlar.

Bankalardan kredi başvurusu yaptıktan sonra onay almak istiyorsanız da banka kredi politikalarına uygun bir müşteri olmanız gerekiyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin en az kredi notunun 1100 ve üzerinde olması durumunda vereceğimiz bankalar üzerinden kredilerini kullanabilirler. Kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve on sekiz yaşından büyük olmasıyla birlikte banka kredi sicilinin temiz olması durumunda onay alır. Şimdi sizler hangi bankalardan 20000 TL, hangi bankalardan 40000 TL kredi onay alabilirsiniz, bunun hakkında bilgiler vermek istiyoruz. 

Garanti Bankası, 20000 TL kredi başvurusu

Garanti Bankası üzerinden 20000 TL kredi başvurusu yapmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek, kimliğinizi, gişe personeline veya bireysel müşteri temsilcisi, personeline vererek, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurusunda bulunduktan sonra banka sizi değerlendirmeye alır ve kredi notumuza göre, onay verir/ Ayrıca kredi kullanacak olan kişinin sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyor olması durumunda son iş yerindeki sigorta durumuna bakılacaktır. 90 günlük bir sigortanız varsa, kredi alırsınız. Emekli olan kişilerin ise emekli maaşlarını bu bankadan almaları durumunda 20000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanabileceğini söyleyebiliriz. Garanti Bankası üzerinden hesabı olan müşterilerde internet bankacılığını kullanarak, Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. 36 ay vadeye kadar verilen kredilerde dileyen müşteriler ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme yapabiliyor. Kredi başvurularını yaptıktan sonra aynı gün içerisinde sonuç alırsınız. 



Akbank 40000 TL kredi başvurusu

Akbank üzerinden hem 20000 TL, hemde 40000 TL isteyen müşteriler ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Akbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız SMS atabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredi yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak, 44 25 numarasına gönderin. Ayrıca müşteri hizmetleri numarası olan 444 25 25 numarasını arayarak da kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerin banka hesapları olması durumunda, Akbank Direkt İnternet Bankacılığı kredisi kullanabilirler. Akbank, internet bankacılığı şifreniz ile birlikte direkt uygulamasına girerek buradan kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi hemen hesabınıza atabilirsiniz. Üstelik internet üzerinden alacağınız kredilerde daha düşük faiz oranları ve masrafsız olarak kredi seçeneklerinden yararlanırsınız Alacağınız tüm kredilerde Akbank, 36 ay vade yapar. 3 ay ertelemeli ve iki ay ertelemeli kredi seçenekleri de bulunmaktadır. 

Halkbank 40000 TL kredi başvurusu

Kamu bankası üzerinden kredi kullanmak isteyen müşteriler, Halkbank, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulanabilir. Banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgenizi verip veya bankanın resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvuru formunu doldurup, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Halkbank, ihtiyaç kredisi, diğer bankalara nazaran daha düşük faiz oranları ile verilmektedir. Özellikle emekli olan kişilerin bu banka üzerinden emekli maaşlarını almaları durumunda yüksek limitli kredileri kredi notu düşük olsa bile kullanabiliyor. 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli kredi alabiliyorsunuz. Halkbank Mobil uygulaması kullanan müşteriler ise bankaya gitmeden 20000 TL ve 40000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanabilir. Halkbank, mobil uygulaması üzerinden krediler bölümünden yapacağınız bu başvuruda, onay alırsanız krediniz hemen Halkbank, hesabınıza yatar. Halkbank gibi kamu bankası olan Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden de aynı şartlarda kredi kullanabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR