Kesenin ağzı açıldı! Faturalara ödül var! Elektrik ve su faturası ödeyene 100 TL geri verilecek!

Kesenin ağzı açıldı! Faturalara ödül var! Elektrik ve su faturası ödeyene 100 TL geri verilecek!
YAYIN TARİHİ: 9.11.2021 10:14:00

​Evin önemli giderlerinden olan elektrik ve su ödemeleri bazen baş ağrıtabiliyor. Bu ödemeleri yapmak zaman zaman aylık para hesabını sarsabiliyor. Ancak bazı bankalar müşterilerine kolaylık sağlıyor ve otomatik ödeme talimatlarında hediye veriyor.

Her ay elektrik ve su faturası ödeyen vatandaşlar için büyük müjde! Akbank tarafından başlatılan kampanyaya göre, otomatik ödeme talimatı veren müşteriler 100 TL hediye edilecek. 

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre; elektrik ve su faturalarında otomatik ödeme talimatı veren kişilere hediye verilecek. Enerji tasarufuyla 100 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı sunulacak. Kampanyaya yalnızca elektrik ve su faturaları dahil olacak. Doğalgaz faturaları ise kampanya kapsamı dışında tutuldu.

Birden fazla fatura talimatında yalnızca 1 fatura için ödül verileceği açıklandı. 


TOPLAM 100 TL HEDİYE VERİLECEK

Her bir elektrik ve su faturası için 25 TL olmak üzere en fazla 50TL chip-para verilecektir. Fatura talimatı sonrası 2 fatura ödeme dönemine bakılacaktır. 2. fatura ödeme döneminde fatura tutarı 1. fatura ödeme dönemindeki tutardan daha düşük olması durumunda ödenen faturalar için toplam 50TL daha chip-para verilecektir.

Bir müşteri en fazla 100 TL chip-para kazanacaktır. Kredi kartından (Axess, Axess exi26, Free veya Wings) veya hesaptan verilen talimatlar kampanyaya dahil oldu. 

Bu parayı almak için yapmanız gereken ise çok basit. Akbank mobil veya Akbank internet şubesi üzerinden; “Enerji kullanımını azaltarak dünyayı koru” kampanyasına giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra ise ”Kampanyaya katıl” butonuna tıklamak yeterli olacak.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER