Kendi İşini Yapmak İsteyenlere Müjde: Bankalar Yeni İş Yeri Açanlara 300 Bin TL Kredi Veriyor

Kendi İşini Yapmak İsteyenlere Müjde: Bankalar Yeni İş Yeri Açanlara 300 Bin TL Kredi Veriyor
YAYIN TARİHİ: 2.03.2022 11:16:00

Bu şekilde 300 bin TL’ye kadar olan gereksinimlerinizi hemen giderebilirsiniz.  Sizlere yazımızda hangi bankalardan 300 bin TL bağlamında para alabilirsiniz. Alacağınız krediler tüketici kredisi olacağından bankalar 3 sene vadeye kadar sizlere kredi olanağı sağlayacaktır.

Yeni bir iş yeri açan ya da yeni iş yeri açmak isteyenlere bankalar, destek kredileri veriyor. Bakan tarafından yapılan açıklamalarından sonra bankalar, bu şekilde iş yeri açacak vatandaşlara destek olacaklarını belirttiler. Bu anlamda banka siciliniz uygunsa, kredi notunuz yüksek ise müracaat gerçekleştireceğiniz vakit anında kredinizi kullanabileceksiniz. Kredi neticesi makul olan kişiler, 300 bin tl kredi aldıklarında ilk taksit ödemelerini de sıkışmaması amacıyla bankalar 3 ay ya da 6 ay ertelemeli olarak da vereceklerdir. 

Vakıfbank 300.000 TL İşyeri Açmak İçin Kredi Başvurusu


300 bin TL’ye kadar verdiği bu kredilerde 3 sene vadeli kredi alacaksınız. Başvuru banka şubelerinden şahsen yapılmaktadır. Kredi müracaatı ardından iş yerinizi açtınız ve derli toplu kredi ödemeleri yaparsanız, banka bu anlamda vatandaşlara kredi miktarını 500 bin TL'ye çıkartıyor. Vakıfbank üzerinden gereksinim kredisi kullanacak olan müşteriler, iş yeri açma kredilerini ticari bölümlerden kullanabilirler.

Denizbank 300.000 TL İşyeri Açma Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?


Denizbank iş yeri açma kredisi müracaatı banka şubesinden yapılmaktadır. Denizbank üzerinden süratli kredi neticesi alacaksanız, banka kredi notunuzun yüksek olmasına bakıyor. Hem de yeni iş yeri açan şahıslara banka 300 bin TL kredi verirken, açacağınız iş yeri ile alakalı verileri ve evrakları da sizlerden isteyecektir. 

Garanti Bankası 300.000 TL İş yeri açmak amacıyla kredi kampanyası müracaatı nasıl yapılır?


Garanti Bankası, kamu bankası bulunduğu amacıyla, devlet destekli olarak kredi alabilirsiniz. Bu banka yeni iş yeri açacak olan kişilere, 3 sene vadeye kadar kredi vermektedir. Banka şubelerine giderek, ticari bölüme gidip kredi müracaatı yapabilirsiniz. Banka 300 bin TL ve üstünde yeni iş yeri açma kredisi almanız amacıyla sizlere 0.99 faiz seviyesi ile kredi verecektir. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR