Kenan Işık Benzetmesi Sevenlerini Kızdırdı. Kötü Yorumlara Sosyal Medya Kullanıcıları Destek Oldu…

Kenan Işık Benzetmesi Sevenlerini Kızdırdı. Kötü Yorumlara Sosyal Medya Kullanıcıları Destek Oldu…
YAYIN TARİHİ: 28.04.2021 13:42:00

2014 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yıllardır bilinci kapalı şekilde yaşam savaşı veren sanatçı Kenan Işık için yapılan kötü yorumlar büyük tepki topladı.

Usta sanatçı Kenan Işık 2014 yılında gittiği otelin saunasında fenalaşıp kafasını yere çarpmıştı. Düşmenin etkisiyle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alınmış ve zorlu bir tedavi süreci başlamıştı.

Yaklaşık 7 yıldır tedavisi devam eden ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili bir değişiklik yaşanmazken, bazı kullanıcılar pandemi nedeniyle tam kapanmaya gittiğimiz süreç için, "Son iki yıldır Kenan Işık gibiyiz" benzetmesi yaptı. 


İSYAN ETTİREN PAYLAŞIM

Yapılan çirkin yorum Kenan Işık'ın sevenlerini ayağa kaldırdı. ‘Bu kadarına da pes’ diyen sosyal medya kullanıcıları ünlü sanatçıya destek oldu. Sanatçıya yağan destek mesajlarından bazıları şu şekilde:

* Her şeyin esprisi, ironisi, muhabbeti, benzetmesi yapılmayacağını bir gün öğreneceksiniz

* Sen Kenan Işık'ın yaşadığı hayatın binde birini yaşayamamışsındır. Eskiden şaka yapmanın bi adabı vardı, bazen şaka yapmaya utanılırdı. Rezil yaşıyorsunuz, bari böyle sanatçılara, değerlere saygınız olsun.


* Bunlar birbiriyle kıyaslanacak, şaka malzemesi yapılacak konular değil ne yazık ki. Uyansın diye yıllardır gözlerinin içine bakan bir ailesi var.

* Mizahınıza malzemesi olarak kullanacağınız kişinin ailesinin sevenlerinin bunu okuyabileceğini düşündünüz mü hiç ? Lafınızın aslı yok astarı yok, 2-3 beğeni almak için kendinizi bu kadar aşağı çekmeyin.

* İnsanın kaderi dilinin altındadır. Bir gün bir bakmışsın Kendi güldüğün şeyin altında kalmışsın.

* Kenan Işık dalga malzemesi yapılacak bir insan mı utanmıyor musunuz? Ailesini üzmeye ne hakkınız var.

KENAN IŞIK’A NE OLMUŞTU?

'Kim 1 Milyon İster?' adlı yarışmanın sunucusu, Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nın eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, 2014'ün mart ayında gittiği spor salonunda saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek, kafasına aldığı darbe sebebiyle beyin kanaması geçirmişti.

Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ardından ameliyata alınmıştı. Olayın olduğu tarihten bu yana komada olan sanatçının tedavisi şu anda evinde devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl kasım ayında Işık'ın iyileşme sürecinde olduğu ve gözleriyle de olsa iletişim kurabildiği haberleri gündeme geldi. Beril Işık, eşi Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili çıkan haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yapmıştı. Beril Işık, "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı" ifadelerine yer vermişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR