Kemal Sunal’la Karşılıklı Oynamıştı Bakın Kim Çıktı! Kılıbık Erol Son Halini Gören ‘Bu Muymuş’ Dedi

Kemal Sunal’la Karşılıklı Oynamıştı Bakın Kim Çıktı! Kılıbık Erol Son Halini Gören ‘Bu Muymuş’ Dedi
YAYIN TARİHİ: 12.02.2022 12:53:00

Yeşilçam denince akla gelen ilk isim belki de Kemal Sunal. Her filmi kare kare hafızalarda olan her oturuştu kendini tekrar izleyen Kemal Sunal’ın en bilinen filmlerinden biri 1983 yapımı Kılıbık. Başrolünü Nevra Serezli’yle paylaştığı Kemal Sunal’ın Kılıbık filminde oğlu Erol’u öyle bir ismin canlandırdığı ortaya çıktı ki son hali görenler inanamadı. Bakın Kılıbık’ın Erol’u kimin kardeşiymiş.

Kemal Sunal’ın en ünlü filmlerinden biri olan Kılıbık’ta, evli ve iki çocuk babası olan Kamil’in ekonomi ile mücadelesi konu alınıyor. Ev sahibini karakole gidince hayatı değişen Kemal Sunal’ın canlandırdığı Kamil’in oğlu Erol, filmin kilit karakterlerinden biri. Filmin yayınlandığı gün araştırma yapanlar Erol’un kim olduğunu ve son halini görünce şaştı kaldı. Karakolda bir katile benzetilen ve sonrasında da hayatı değişen Kamil’in ailesinin de hayatı böylece değişiyor. Filmin başından bu yana babasının en zor anlarında bile yanında olan, annesi ve kız kardeşine karşı babasını savunan Erol’un değişiyor tabi. Peki Kılıbık’ın Erol’u hangi Yeşilçam yıldızının kardeşi çıktı dersiniz?

Kılıbık’ın her koşulda babasına sahip çıkan Erol’u, kısa bir süre önce hayatını kaybeden, Yeşilçam’ın yıldızlarından, dört yapraklı yoncanın mensuplarından Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik. Fatma Girik’in kardeşi şimdilerde pek ortalarda görünmese, seksenlerde pek çok filmde boy göster ancak oyunculuk kariyeri yaver gitmeyince elini eteğini bu camiadan çekti.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR