Karısı pideciye kaçan adam Müge Anlı’da kendini yerden yere attı! 5 kez aldattı ama geri istiyor...

Karısı pideciye kaçan adam Müge Anlı’da kendini yerden yere attı! 5 kez aldattı ama geri istiyor...
YAYIN TARİHİ: 7.12.2021 20:00:00

Karısı pideciye kaçan adam Müge Anlı’da kendini yerden yere attı! 5 kez aldattı ama geri istiyor  Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert’e, eşi pideciye kaçan Serkan Kıyak damgasını vurdu. Eşinin kaybolduğunu, başına bir iş gelmesinden korktuğunu söyleyen Serkan Kıyak sonunda eşini buldu ama bulduğuna bulacağına bin pişman oldu. 2 çocuk annesi Zehra Kıyak çoktan bir başkasına kaçmıştı ve geri dönmek istemiyordu. Bu sözleri duyan Serkan Kıyak stüdyoyu birbirine katarken bir acı haber daha aldı. 

6 Aralık Müge Anlı canlı yayınına gelen Serkan Kıyak eşi Zehra Kıyak’ın kayıp olduğunu, 2 çocuğunu ve engelli anneannesini bırakıp gittiğini, kandırıldığını ve zorla tutulduğunu söyledi. Çok geçmeden Serkan Kıyak’ın yana yakıla aradığı eşi Zehra Kıyak bulundu. Ancak işin altından bambaşka şeyler çıktı. Çünkü Serkan Kıyak eşi Zehra Kıyak’ı daha önce defalarca başka erkeklere çıplak fotoğraf atarken yakaladığını itiraf etti sonrası da çorap söküğü gibi geldi. 

Canlı yayına bağlanan Zehra Kıyak eşi Serkan Kıyak ile görüşmek istemediğini, eşini sildiğini söyledi. Pideci ile kaçtığını söyleyen Zehra Kıyak’tan sonra Serkan Kıyak itirafları peş peşe dizdi. Daha önce Zehra Kıyak’ın kendisini defalarca aldattığını söyleyen Serkan Kıyak her defasında eşini affettiğini ve yine affedeceğini söyledi. Ancak Zehra Kıyak dönmemekte kararlı olunca Serkan Kıyak ortalığı velveleye verdi. 



Yaşananları kaldıramayan Serkan Kıyak sinir krizi geçirdi, kendisini yerlere attı. Serkan Kıyak, "Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim" diyerek kendini yerlere attı. 
Serkan Kıyak asıl kötü haberi 7 Aralık canlı yayınında aldı. Müge Anlı, Zehra Kıyak’ın Serkan Kıyak’a boşanma davasını açtığını açıkladı. Serkan Kıyak kendisini tekrar yerlere attı ve Zehra Kıyak’ı bir daha görmek istemediğini, çocuklarını göstermeyeceğini belirtti. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR