Kara listede olanlara Müjdeli Haber geldi, 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor, Son dakika

Kara listede olanlara Müjdeli Haber geldi, 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor, Son dakika
YAYIN TARİHİ: 17.08.2021 20:55:00

Kara listede olanlara Müjdeli Haber geldi, 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor, Son dakika haberi duyuruldu. İşte detaylar...

Kara listede olanlara Müjdeli Haber geldi. 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor. Kara listede olanlara 50.000 TL ihtiyaç kredisi nasıl alınır? Kredi başvuru şartları nelerdir? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. Kara listede olan kişiler 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredilerini vereceğimiz bankalar üzerinden hızlı bir şekilde kullanabilirler. Bu kredileri kullanabilmeniz için bazı şartlara uygun olmanız gerekiyor. Kara listede olan kişilerin 50.000 TL kredi alabilmeleri için şu şartlar geçerlidir.

50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kara listedeki olan müşteriler kara liste borçlarını kapatmaları durumunda kredilerinin hızlı bir şekilde kullanabilirler. Kredi kullanacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli olarak ayrıca bu kredileri alabilmektedir. Kara listede olup borcunuzu kapatmadıysanız maalesef onay alamazsınız. Borcunu kapatan kişilerinde emekli, devlet memuru veya çalışan olması durumunda uzun süreli çalışan ve ipotek vermeleri ile birlikte bu kredileri kullanabileceklerdir. Bazı bankalar kara listede olan kişilere kredi imkanı sağlamaktadır. Şimdi sizlere bu bankalar hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Ziraat Bankası Kara listede olanlara ihtiyaç kredisi başvurusu

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası 50.000 TL'ye kadar kara listeden çıkan müşterilere kredi veriyor. Özellikle emekli olan ve emekli maaşını Ziraat Bankası'na taşımak isteyen kişilere 36 ay vadeye kadar 50.000 TL kredi vermektedir. Kara listede olan kişiler bu kredileri alabilmeleri için borçlarını kapattıktan sonra en yakın Ziraat Bankası'na giderek Kredi başvurusunda bulunabileceklerdir. Çalışan kişilerin en az 6 aylık sigortası olması durumunda kredi başvurularını banka şubelerinden yapabileceklerini söyleyebiliriz. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvuruları diğer bankalarla karşılaştırma yaptığımız zaman daha düşük faiz oranları ile verildiğini görebiliyoruz. Size en yakın banka şubesine giderek kredi başvurusu yapabilir, isterseniz de bu bankadan kredi kartı da başvurusu yaparak kart kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası Kara listede olanlara 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Size en yakın Garanti Bankası şubesine giderek Kara listedeki olan borçlarınızı kapattıktan sonra bankadan emekli olmanız ve devlet memuru olmanız ile beraber kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ama burada dikkat etmeniz gereken bir durum vardır. Kara listede olan borcunuz eğer Garanti Bankası üzerinde ise bu banka üzerinden bir daha kredi alamazsınız. Bankadan daha önce düzensiz çalışan kişiler Garanti Bankası politikalarına göre olumsuz sonuç alacaklardır. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler emekli olmaları durumunda da emekli maaşlarına bu bankaya taşımaları gerekiyor. 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacağınız Garanti Bankası üzerinden ilk taksit ödemeniz de 3 ay erteleme de yapabilirsiniz. Banka düşük faiz oranları ile birlikte sizlere kredi imkanı sağlar.

Şekerbank Kara listede olanlara 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kara listede olan borcunuzu ödedikten sonra kredi başvurusu yapacak olan kişiler Şekerbank üzerinden de onay alabiliyor. Şekerbank ihtiyaç kredisi başvurusu adı altında verilen bu kredileri başvurmak için sadece banka şubelerine giderek işlem yapmanız gerekmektedir. Şekerbank şubelerinden yapacağınız bu kredi başvurularında 1-2 iş günü içinde genel müdürlüğü tarafından onay alırsınız. Emekli olan kişiler emekli maaşlarını Şekerbank'a taşımaları durumunda çalışan kişilerin de en az 1 senedir aynı iş yerinde çalışıyor olması durumunda bu bankadan 50.000 TL kredi alabilir. Ayrıca İpoteğiniz varsa ve ipotek karşılığı kredi almak istiyorsanız daha yüksekliklerde de kredi kullanabilirsiniz. ŞekerBank 3 ay ertelemeli olarak vereceği bu krediler de toplamda 36 ay vade ile sizleri imkan sağlar. İpotekli kredilerde vereceğiniz ipoteğin ekspertiz değerinin yarısına kadar kredi kullanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesine girebilir veya size yakın bir Şekerbank şubesinde bilgiler alabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR