Kara Listede Olanlara Görülmemiş Kıyak! 25.000 TL Ateşlenecek! İşte Başvuru Ekranı

Kara Listede Olanlara Görülmemiş Kıyak! 25.000 TL Ateşlenecek! İşte Başvuru Ekranı
YAYIN TARİHİ: 4.12.2021 09:57:00

Daha önce bankaların kara listesinde yer alan ve kredi çekemeyen vatandaşlara müjde geldi. Bu anlamda kredi borçlarını zamanında ödeyenler kredi alabilecek. Kara listede olup kredi almak isteyenler ya emekli olacak ya da uzun süre o işte çalışmış olmak zorunda. 

Kara Listede Olanlara Görülmemiş Kıyak! 25.000 TL Ateşlenecek! İşte Başvuru Ekranı... Kara listede olanlara 25.000 TL kredi müracaat ekranı açıldı. Sizlerde anında 25.000 TL kredi müracaatı yapılabilir ve 25.000 TL kredi alabilirsiniz. Kara liste borçlarını kapatanlara özel olarak verdiği bu kredileri alabilmeniz amacıyla emekli olmanız ya da uzun süreli aynı iş yerinde çalışmanız gerekmektedir. Banka bortçları ödenmezse bilindiği gibi mahkemelik ve sonunda icralık olursunuz son olarakta kara listeye düşer ve bankalardan kredi alamazsınız. Bu anlamda kredi borçlarını ödeyemeyenler eğer af çıkmazsa kesinlikle kredi ve kredi kartı alamamaktadır. 



Bankalara gidip bireysel ve ticari işlem yapabilmeniz için kara listeye girdiğiniz borcu ödemeniz çok önemlidir. Ayrıca ya emekli ya da uzun süreli bir işte çalışmış olma şartı da daha önce dediğimiz gibi aranmaktadır. Eğer bir iş yerinde çalışmıyorsanız kara liste de olmasanız da kredi almanız oldukça zordur. 

ZİRAAT BANKASI KARA LİSTEDE OLANLARA 25.000 TL VERİYOR! 


Ziraat Bankası, kamu bankası olduğundan dolayı, makul faiz oranları ile eş güdümlü anında kredi imkanından faydalandırmaktadır. Sizlerde şayet bu bankadan maaş alıyorsanız, kara listede olan borçlarınızı yatırdıktan anında sonra kredinizi kullanabilirsiniz. Emekli maaşınızı bu bankaya taşırsanız banka sizlere 25.000 TL ve üstünde kredi verecektir. Başvurular en yakın Ziraat Bankası şubesinden yapılmaktadır. Banka ilaveten kredi verilen müşterilerine kredi kartı olanağı sunarak de prosedür yapmaktadır. Tek koşul banka kara liste borçlarınızı kapamak ve bu bankadan maaş almaktır.

KARA LİSTEDE OLANLARA KREDİ VEREN BANKALAR 


Aktif Bank,

Enpara.com,

Cepteteb.com,

Türkiye Finans,

Vakıf Katılım,

Ziraat Katılım,

Kuveyt Türk,


Odeabank,

QNB Finansbank,

Denizbank,

Akbank,

ICBC,

Ziraat Bankası sicili bozuk olana kredi,

Garanti BBVA,

Yapı Kredi,

N Kolay Kredi,

KARA LİSTEDE OLUP YASAL TAKİPTEKİLER KREDİ ÇEKEBİLİR Mİ?


Yasal takip adımında olan bireyler, tıpkı sicili borçlarından ötürü bozulmuş olan vatandaşlar gibi kredi çekebilmektedir. Günümüzde sicili bozulmuş, meşru takibe girmiş ve kara listeye dâhil olmuş bireyler bankalara itimat vermiyor olsa da, bu noktada acil gereksinimlerini giderebilmektedir.  Zira bilhassa korona virüs yüzünden sarsılan ekonomide kredi imkânları genişletilmiştir. Bu amaçla meşru takip sürecinde olan vatandaşlar da kredi çekebilmektedir.

Ancak bu kategoriye dâhil olan kişilerin de yüksek meblağlar beklememesi gerekmektedir. Güvensizlik ve kredi notu düşüklüğü nedeniyle bu bireylere bankalar doğrultusundan gereksinim kredisi adı altında düşük ücretler verilmektedir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR