Kara Liste Devri Tarih Oldu! Kara Liste Kırmızı Kalem Olanlara Müjde Verildi! Son Dakika Açıklandı

Kara Liste Devri Tarih Oldu! Kara Liste Kırmızı Kalem Olanlara Müjde Verildi! Son Dakika Açıklandı
YAYIN TARİHİ: 24.11.2021 17:04:00

Bankalardan kredi ve onay alamayan milyonlarca kişiye müjde geldi. Bu anlamda Son dakika haberi verildi. Kara liste diğer adıyla kırmızı kalem artık tarih olmuş durumda.

Kara Liste Devri Tarih Oldu! Kara Liste Kırmızı Kalem Olanlara Müjde Verildi! Son Dakika Açıklandı. Bankalara kredi başvurusu yapan vatandaşlar kresi alamamasının en fazla sebebi olarak kara liste gösteriliyordu. Kara listede olduğu belirlenen vatandaşlar kara listenin kalkmasının ardından istediği kadar kredi çekebilecek. 


Son dakika gelen haber haber vatandaşları oldukça sevindirdi. Bu anlamda daha önce kamu ve özel bankalardan kredi alamayan vatandaşlar artık anında kredi onayı verilerek paralarını alabilecek. Bankalar vatandaş kara listeden çıktıktan sonra anında onayını verip parasını gönderecek. Kara liste sonrasın kredi çekenlerin ise kredilerini zamanında ödemesi büyük elzem olacak. Kara listede kredi kullanmak amacıyla de birtakım şartlar aranıyor. Ziraat Bankası ve başka kamu bankalarından kredi kullanacak olan vatandaşlar bu bankaların kendi politikalarında göre onay alabilirler.




VAKIFBANK KARA LİSTEDEKİ MÜŞTERİ NASIL KREDİ ALIR?


Vakıfbank yürürlüğe sokmuş olduğu kampanya ile kara listede yer alan müşterilerine anında kredi veriyor. Vakıfbank kredi kampanyasına katılmak isteyenler belirli şartları yerine getirdikleri taktirde hemen paralarına kavuşuyor. Kara listede olan vatandaşlardan istenen en önemli şart ise borçlarının olmaması, yani borçların kapatılmış olması olacak. Emekli olupta kara listede olanlar ise maaşlarını Vakıfbank'a taşıyarak bu kampanyadan yararlanabilecek.  Vakıfbank üzerinden oluşturulan müracaat genel müdürlük doğrultusundan onay verileceği amacıyla 2 ve 7 gün içerisinde sizlere netice gelecektir.


DİĞER BANKALARDA VERİYOR! 

Vakıfbank yapmış bulunduğu bu kampanyaya ilaveten İNG, TEB, Akbank ve Aktif Bank'ta destek oluyor. Bu bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyenler kara listede olsa bile alabilecekler. Bireysel ve ticari müşteriler için 2 ayrı kredi kampanyası sunuluyor.
Devlet memurları ve sigortalı çalışanlar ise anında kredilerini kullanabiliyor. Ticari müşterilere bakacak olursak isek, vergi levhası ile ipotek sunarak kredi alabilirler. İpotek karşılığı olarak ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak yüksek meblağlı krediler kullanabilirsiniz. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER