Kanye West Boşanmayı Kabul Etti. Çocuklarının Velayetleri İçin Anlaşma Sağlandı…

Kanye West Boşanmayı Kabul Etti. Çocuklarının Velayetleri İçin Anlaşma Sağlandı…
YAYIN TARİHİ: 14.04.2021 10:48:00

Kanye West, Kim Kardashian’ın iki ay önce gönderdiği boşanma belgelerine yanıt verdi ve işlemlere başladı. Çift, dört çocuklarının velayeti paylaşmak konusunda da anlaştı. İki yıldız da nafaka ihtiyacı olmadığını belirtti.

Rapçi Kanye West ve reality yıldızı Kim Kardashian’ın her adımları olay oluyordu ve dört çocuklarıyla beraber gıpta ile bakılan bir hayatları vardı. Ancak West'in başkanlık seçimlerine katılmaya çalışmasıyla beraber mutlulukları gölgelenmeye başladı. Kardashian, iki ay önce West'e boşanmak istediğini bildirdi. Bir süredir bu konudaki sessizliğini koruyan West nihayet Kardashian'ın isteğini kabul etti.

BOŞANMAK İÇİN İKNA OLDU

43 yaşındaki ünlü rapçinin bu isteğe bu kadar geç yanıt vermesi ise evliliğini kurtarma isteğine bağlandı. West'e yakın bir kaynağın HollywoodLife'a aktardığına göre West, işleri düzeltebileceğini düşündüğü için acele etmedi. Ancak sonunda yakın çevresinin de desteği ve iknasıyla West boşanmayı kabul etti.

Özellikle çocukların velayeti ile ilgili tereddütleri olsa da West'e yakın olan kaynak; West'in Kardashian'ın iyi bir anne olduğunu her zaman kabul ettiğini ve ortak velayet konusunda hemfikir olduklarını da belirtti.

KİM KARDASHİAN HAKKINDA

Kimberly Noel "Kim" Kardashian (21 Ekim 1980; Los Angeles, Kaliforniya), Amerikalı magazin yıldızı.

ABD'ye göç eden dördüncü jenerasyonda yer alan ve tanınmış bir aileden gelen Kardashian, Amerika'nın Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde, ünlü merhum hukuk danışmanı ve avukat Robert Kardashian  ile Kris Jenner (d. Houghton)'ın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Babası yarı Osmanlı yarı Rus asıllı bir üçüncü jenerasyon Amerikan Ermenisidir, annesi ise Hollanda ve İskoçya (Büyük Britanya) kökenli bir Amerikalıdır.

Baba tarafından büyük-büyükbabası Los Angeles'a Osmanlı İmparatorluğu'ndan göç etmiştir. Kendisi birçok röportajında: "Ben büyük bir Ermeni etkisiyle yetiştirildim. Daima Ermeni öyküleri duyarak, Ermeni geleneksel yemeklerini yiyip bayramlarını kutlayarak büyüdüm." ifadesini kullanmıştı.


Toplamda dokuz kardeşi olan Kardashian'ın iki öz kız kardeşi ve bir öz erkek kardeşi vardır; Kourtney, Khloé ve adını merhum babasından alan Robert. Annesinin daha sonra evlendiği Bruce Jenner'ın önceki evliliğinden olmak üzere üç üvey erkek kardeşi ve bir üvey kız kardeşi vardır.

Marymount Lisesi'nden mezun olan Kardashian, okulda okuduğu dönem sırasında, babasına ait olan müzik pazarlama firmasında çalışmıştır.

KANYE WEST HAKKINDA


Kanye Omari West (d. 8 Haziran 1977) Amerikalı rapçi, hip hopçu, prodüktör.

West, 2002 yılında albüm anlaşması yaptıktan hemen sonra son derece ciddi bir trafik kazası geçirdi ve bu kaza sonucu çenesi parçalandı. Fakat West, verdiği sözü tutarak henüz daha tam iyileşmemişken hit şarkısı "Through the Wire"ı kaydetti. Kısa sürede kendisini toparladı ve 2004 yılında ilk albümü olan “The College Dropout” u yayınladı. Bunun arkasından ön plana çıkan “Slow Jamz” single'ının yapımında Twista ve Jamie Fox’un yardım etti.

2005’de yapılan Grammy Ödül Töreni’nde 10 tane ödüle aday gösterildi. “The College Dropout”, “En İyi Rap Albümü” ödülünü alırken, “Jesus Walks”, “En İyi Rap Şarkısı” ödülünü West’e getirdi. Bunun dışında Alicia Keys’in seslendirdiği “You Don’t Know My Name” parçasıyla “En İyi R&B Şarkısı” ödülünü sanatçıyla paylaştı. 2005’de ikinci albümü olan “Late Registration”ı yayınladı. Albüm listelerde 1 numaraya çıkarak, büyük başarılara imza attı. 2006’da “Yılın Albümü” Grammy Ödülü’nü alırken, 2006 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nden de “En İyi Hip-Hop Şarkıcısı” ödülünün sahibi oldu. Aynı yıl canlı albüm “Late Orchestration: Live at Abbey Road Studios” yayınlandı.

West, 2008 Brit Ödülleri Töreni'nde En İyi Uluslararası Erkek Şarkıcı ödülünün sahibi oldu. Bunların dışında, West, GOOD Music adlı kendi plak şirketine sahiptir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR