Kamu ve Özel Bankalar 120 Ay Vadeli Kredi Açıklaması Yaptı, Artık Aynı Gün Onay Verilecek

Kamu ve Özel Bankalar 120 Ay Vadeli Kredi Açıklaması Yaptı, Artık Aynı Gün Onay Verilecek
YAYIN TARİHİ: 20.08.2021 21:45:00

120 ay vadeye kadar konut kredisi veren bankalar hangileridir? 120 ay vadeye kadar konut kredisi alacağımız bankaların kredi başvuru şartları nelerdir?

120 ay vadeye kadar konut kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız bazı şartlara uygun olmanız gerekiyor. Bu kredi başvurularında müşterilerin kredi onayı alabilmesi için gelir durumunun yüksek olması ve bankalardaki kredi sicilinde bir sıkıntı olmaması gerekmektedir.

120 ay vadeye kadar kredi başvurusu yaptığınız zaman banka sizlere üç ay ertelemeli olarak kredi kampanyası sunacaktır. Kredi onayı alabilmeniz için ayrıca evli olan kişilerin eş rızası belgesini de bankaya vermesi gerekiyor. Konut kredilerinde aldığınız evin yüzde yüzüne kadar kredi kullanamazsınız. Konut kredilerinde kredi kullanabilmeniz için ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar kredi kullanabilirsiniz. Ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar alacağınız konut kredilerinde banka sizlere geri kalan kısmı teminat olarak banka hesabına yatırmanızı isteyecektir. Bu şartlara uygunsanız vereceğimiz bankalar üzerinden kredi başvuru nasıl hızlı bir şekilde yapabilirsiniz bilgilerini vereceğiz. 

Vakıfbank konut kredisi başvurusu

120 ay vadeye kadar konut kredisi kullanacak olan müşteriler Vakıfbank üzerinden kredi başvurusu yapabilir. Size en yakın Vakıfbank şubesine giderek kredi başvurunuzu kimlik gelir belgesi ve alacağınız evin tapu belgeleri ile birlikte yapabiliyorsunuz. Emekli olan kişilerin emekli maaşlarını bu bankadan almaları durumunda çalışan kişilerin ise çalışma maaşlarının en az 6 aylık aynı iş yerinde olması durumunda kredi alabilmektedirler. Vakıfbank konut kredilerinde ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar kredi imkanı sağlamaktadır. Siz de bu şekilde kredi başvurusu yapabilir ve hemen ev sahibi olmak için ilk adımı Vakıfbank üzerinden atabilirsiniz. Vakıfbank devlet bankası olmasından dolayı birden fazla kredi çeşidi vardır. En düşük faiz oranları ile birlikte banka 1.42 faiz oranı ile işlem yapmaktadır. Bu faiz oranı ile kredi kullanmak istiyorsan uygun olmalı ve sıfır ev alımı yapmanız gerekmektedir.

ING Bank konut kredisi başvurusu

Düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi veren ING Bank konut kredilerinde düşük faizlerle müşterilerine imkan vermektedir. Sizler de eğer konut kredisi kullanmak istiyorsanız size en yakın ING Bank şubesine giderek buradan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu onay alan müşteriler belirli şartlara uygun olması durumunda ve kredi notu yüksek olması durumunda düşük faiz oranları ile birlikte kredi kullanacaktır. Kredi kullanmak için size en yakın banka şubesine kimliğiniz ile birlikte gitmeniz yeterli olacaktır. Eğer kredi onayı alırsanız bankaya evraklarınızı gönderebilirsiniz. Evraklarınızı mail üzerinden de gönderebiliyorsunuz. ING Bank 1.40 faiz oranı ile birlikte Türkiye'de düşük faizli konut kredisi veren bankalar arasında gösterilmektedir. 120 ay vadeye kadar bu banka üzerinden kredi kullanabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR