Kaçın! Doları Bilmişti, Bitcoin İçin Söyledi! Remzi Özdemir Amerika Patlatacak, Bitcoin Çökecek Dedi

Kaçın! Doları Bilmişti, Bitcoin İçin Söyledi! Remzi Özdemir Amerika Patlatacak, Bitcoin Çökecek Dedi
YAYIN TARİHİ: 1.02.2022 10:05:00

Kripto para piyasaları son zamanlarda oldukça çalkantılı! Hızlı düşüşlerin yaşandığı piyasalarda Bitcoin’in değerinin ne olacağı da merak konusu! Bu konuya dair açıklamada bulunan Remzi Özdemir Amerika’nın Bitcoin piyasasının fişini çektiğini açıkladı! İşte ünlü ekonomiste göre Bitcoin’in geleceği!

Zihinlere doları bilen ekonomist olarak kazınan Remzi Özdemir, Bitcoin piyasasının çökeceğine dair açıklama yaptı! Bitcoin’in fişinin Amerika tarafından çekildiği ifade eden ünlü ekonomist; Bitcoin için çok konuşulan yorumlara da imza attı! Bilindiği üzere 2001 yılının başında Bitcoin büyük bir yükseliş trendine girmişti. Bu dönemde yatırımcısının yüzünü fazlasıyla güldüren Bitcoin, yakın zamanda yaşanan sert düşüşlerle de yatırımcısını üzmüştü! Konuya dair açıklamalarda bulunan Remzi Özdemir, Bitcoin piyasalarındaki gelişmelere yönelik açıklamalarda bulundu! Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

Remzi Özdemir’e Göre Bitcoin Düşecek Mi? Yoksa Yükselecek Mi?


Hem Yeniçağ TV kanalında hem de Youtube kanalında yer alan programda konuşan Remzi Özdemir, Bitcoin piyasalarına dair önemli açıklamalara imza attı. Borsa, altın ve dolar konusunda da isabetli açıklamaları bulunan Özdemir’in Bitcoin yorumu ise yankı oluşturdu. Amerika’nın hiçbir zaman güçlü bir Bitcoin piyasasına izin vermeyeceğini ifade eden Remzi Özdemir; gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı!




Piyasalarda her zaman çok büyük balinaların bulunduğu ifade eden Remzi Özdemir, bu sefer büyük balinalar, küçük balığı yiyebilecek mi? Şeklinde bir soru sordu! Daha önceki kimi zamanlarda küçük balıkların bir şekilde büyük balinayı parçalamayı başardığını vurgulayan Özdemir; balinaların harekete geçtiğini ve bir şekilde Bitcoin’in fişinin çekildiğini ifade etti.

Bitcoin Ne Kadar Değer Kaybedecek?


Kendi şahsi fikrinin Bitcoin gibi sanal paraların değer kaybedeceği olduğunu ifade eden Remzi Özdemir; bu piyasada ciddi bir anlamda bir çöküş de beklediğini vurguladı. Sanal paraların son zamanlarda geleceğin para birimi olarak görülmeye başlandığını ifade eden Özdemir, bu söze kendisinin inanmadığını ifade etti. Bir noktaya kadar gelen sanal para piyasasına Amerika’nın bir yerde dur diyeceğini ifade eden Remzi Özdemir, sanal para piyasalarının bir çılgınlık noktasına geldiğini da belirtti. Bundan dolayı kripto para yatırımcısının çok dikkatlidavranması gerektiğini ifade eden Remzi Özdemir, 2022 yılına dikkat çekti!


 
NOT: Haberimiz kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yazarın kendi görüşleridir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER