Vegan Sade Peynir Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Vegan Sade Peynir Kaç Kalori? Vegan Sade Peynir Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Vegan Sade Peynir Kaç Kalori? Vegan Sade Peynir Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Vegan Sade Peynir yemek zararlı mı? faydalı mı? Vegan Sade Peynir kaç kalori? Vegan Sade Peynir içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Vegan Sade Peynir içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Vegan Sade Peynir kaç kalori, Vegan Sade Peynir yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Vegan Sade Peynir gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Vegan Sade Peynir ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Vegan Sade Peynir ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (1 Dilim) Vegan Sade Peynir içerisinde ortalama 87,3 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Vegan Sade Peynir içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Vegan Sade Peynir içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Vegan Sade Peynir içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon (1 Dilim) Vegan Sade Peynir içerisinde yaklaşık olarak 6,6 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Vegan Sade Peynir içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (1 Dilim) Vegan Sade Peynir içerisinde 6,3 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Vegan Sade Peynir içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde Protein bulunuyor. Vegan Sade Peynir içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Vegan Sade Peynir dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Vegan Sade Peynir içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Vegan Sade Peynir içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (1 Dilim) Vegan Sade Peynir içerisinde de 1,05 g Protein bulunuyor.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Vegan Sade Peynir ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon (1 Dilim) Vegan Sade Peynir içerisinde yaklaşık olarak 0,9 mg sodyum bulunuyor. Peki Vegan Sade Peynir içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Vegan Sade Peynir yiyerek sodyum almış olursunuz.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Vegan Sade Peynir İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Vegan Sade Peynir içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Vegan Sade Peynir içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Vegan Sade Peynir yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Vegan Sade Peynir içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Vegan Sade Peynir içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Vegan Sade Peynir içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (1 Dilim) Vegan Sade Peynir İçindeki Besinler

  • 6,6 Karbonhidrat
  • 1,05 Protein
  • 6,3 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,9 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 6,6 Karbonhidrat

1 Gram Vegan Sade Peynir İçindeki Besinler

  • 0,22 Karbonhidrat
  • 0,04 Protein
  • 0,21 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,03 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,22 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


VEGAN SADE PEYNİR İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0