Tadım Sportif Bar Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Tadım Sportif Bar Kaç Kalori? Tadım Sportif Bar Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tadım Sportif Bar Kaç Kalori? Tadım Sportif Bar Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tadım Sportif Bar yemek zararlı mı? faydalı mı? Tadım Sportif Bar kaç kalori? Tadım Sportif Bar içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Tadım Sportif Bar içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Tadım Sportif Bar kaç kalori, Tadım Sportif Bar yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Tadım Sportif Bar gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Tadım Sportif Bar ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Tadım Sportif Bar ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Tadım Sportif Bar içerisinde ortalama 151,2 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Tadım Sportif Bar içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Tadım Sportif Bar içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Tadım Sportif Bar içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Tadım Sportif Bar içerisinde yaklaşık olarak 11,91 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Tadım Sportif Bar içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Tadım Sportif Bar içerisinde 8,82 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Tadım Sportif Bar içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde Protein bulunuyor. Tadım Sportif Bar içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Tadım Sportif Bar dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Tadım Sportif Bar içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Tadım Sportif Bar içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Tadım Sportif Bar içerisinde de 5,13 g Protein bulunuyor.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Tadım Sportif Bar ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Adet Tadım Sportif Bar içerisinde yaklaşık olarak 0,03 mg sodyum bulunuyor. Peki Tadım Sportif Bar içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Tadım Sportif Bar yiyerek sodyum almış olursunuz.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Tadım Sportif Bar İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Tadım Sportif Bar içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Tadım Sportif Bar içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Tadım Sportif Bar yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Tadım Sportif Bar içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Tadım Sportif Bar içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Tadım Sportif Bar içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Tadım Sportif Bar İçindeki Besinler

  • 11,91 Karbonhidrat
  • 5,13 Protein
  • 8,82 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,03 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 11,91 Karbonhidrat

1 Gram Tadım Sportif Bar İçindeki Besinler

  • 0,4 Karbonhidrat
  • 0,17 Protein
  • 0,29 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,4 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


TADIM SPORTİF BAR İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0