Sashimi Mixed Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Sashimi Mixed Kaç Kalori? Sashimi Mixed Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Sashimi Mixed Kaç Kalori? Sashimi Mixed Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Sashimi Mixed yemek zararlı mı? faydalı mı? Sashimi Mixed kaç kalori? Sashimi Mixed içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Sashimi Mixed içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Sashimi Mixed kaç kalori, Sashimi Mixed yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Sashimi Mixed gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Sashimi Mixed ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Sashimi Mixed ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Sashimi Mixed içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (Orta) Sashimi Mixed içerisinde ortalama 772 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Sashimi Mixed içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Sashimi Mixed içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Sashimi Mixed içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Sashimi Mixed içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon (Orta) Sashimi Mixed içerisinde yaklaşık olarak 34 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Sashimi Mixed içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Sashimi Mixed içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Porsiyon (Orta) Sashimi Mixed içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Sashimi Mixed içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Sashimi Mixed yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Porsiyon (Orta) Sashimi Mixed içerisinde 8 g olarak bulunuyor.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Sashimi Mixed içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Sashimi Mixed içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Sashimi Mixed içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (Orta) Sashimi Mixed içerisinde 28 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Sashimi Mixed içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Sashimi Mixed içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Sashimi Mixed içerisinde Protein bulunuyor. Sashimi Mixed içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Sashimi Mixed dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Sashimi Mixed içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Sashimi Mixed içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (Orta) Sashimi Mixed içerisinde de 90 g Protein bulunuyor.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Sashimi Mixed içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Sashimi Mixed içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Sashimi Mixed İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Sashimi Mixed içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Sashimi Mixed içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Sashimi Mixed yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Sashimi Mixed içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Sashimi Mixed içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Sashimi Mixed içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (Orta) Sashimi Mixed İçindeki Besinler

  • 34 Karbonhidrat
  • 90 Protein
  • 28 Yağ
  • 8 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 34 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


SASHİMİ MİXED İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0