Nutricia Fortimel Compact Protein Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Nutricia Fortimel Compact Protein Kaç Kalori? Nutricia Fortimel Compact Protein Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nutricia Fortimel Compact Protein Kaç Kalori? Nutricia Fortimel Compact Protein Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Nutricia Fortimel Compact Protein yemek zararlı mı? faydalı mı? Nutricia Fortimel Compact Protein kaç kalori? Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Nutricia Fortimel Compact Protein içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Nutricia Fortimel Compact Protein kaç kalori, Nutricia Fortimel Compact Protein yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Nutricia Fortimel Compact Protein gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Nutricia Fortimel Compact Protein ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Nutricia Fortimel Compact Protein ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Mililitre (ml) Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde ortalama 375 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Nutricia Fortimel Compact Protein içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Mililitre (ml) Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde yaklaşık olarak 38,13 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Mililitre (ml) Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde 14,69 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde Protein bulunuyor. Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Nutricia Fortimel Compact Protein dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Mililitre (ml) Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde de 22,5 g Protein bulunuyor.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Nutricia Fortimel Compact Protein İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Nutricia Fortimel Compact Protein içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Nutricia Fortimel Compact Protein yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Nutricia Fortimel Compact Protein içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Nutricia Fortimel Compact Protein içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Mililitre (ml) Nutricia Fortimel Compact Protein İçindeki Besinler

  • 38,13 Karbonhidrat
  • 22,5 Protein
  • 14,69 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 38,13 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


NUTRİCİA FORTİMEL COMPACT PROTEİN İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0