McDonald's Elmalı Tatlı Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



McDonald's Elmalı Tatlı Kaç Kalori? McDonald's Elmalı Tatlı Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

McDonald's Elmalı Tatlı Kaç Kalori? McDonald's Elmalı Tatlı Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

McDonald's Elmalı Tatlı yemek zararlı mı? faydalı mı? McDonald's Elmalı Tatlı kaç kalori? McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? McDonald's Elmalı Tatlı içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

McDonald's Elmalı Tatlı kaç kalori, McDonald's Elmalı Tatlı yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? McDonald's Elmalı Tatlı gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? McDonald's Elmalı Tatlı ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce McDonald's Elmalı Tatlı ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (Orta) McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde ortalama 253,02 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. McDonald's Elmalı Tatlı içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon (Orta) McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde yaklaşık olarak 28,03 g karbonhidrat bulunmaktadır.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (Orta) McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde 14,25 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde Protein bulunuyor. McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein McDonald's Elmalı Tatlı dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (Orta) McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde de 2,31 g Protein bulunuyor.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak McDonald's Elmalı Tatlı ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon (Orta) McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde yaklaşık olarak 177,1 mg sodyum bulunuyor. Peki McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de McDonald's Elmalı Tatlı yiyerek sodyum almış olursunuz.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

McDonald's Elmalı Tatlı İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak McDonald's Elmalı Tatlı içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar McDonald's Elmalı Tatlı yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? McDonald's Elmalı Tatlı içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte McDonald's Elmalı Tatlı içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (Orta) McDonald's Elmalı Tatlı İçindeki Besinler

  • 28,03 Karbonhidrat
  • 2,31 Protein
  • 14,25 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 177,1 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 28,03 Karbonhidrat

1 Gram McDonald's Elmalı Tatlı İçindeki Besinler

  • 0,36 Karbonhidrat
  • 0,03 Protein
  • 0,19 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 2,3 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,36 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


MCDONALD'S ELMALI TATLI İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0