Kinder Süt Dilimi Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Kinder Süt Dilimi Kaç Kalori? Kinder Süt Dilimi Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Kinder Süt Dilimi Kaç Kalori? Kinder Süt Dilimi Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Kinder Süt Dilimi yemek zararlı mı? faydalı mı? Kinder Süt Dilimi kaç kalori? Kinder Süt Dilimi içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Kinder Süt Dilimi içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Kinder Süt Dilimi kaç kalori, Kinder Süt Dilimi yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Kinder Süt Dilimi gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Kinder Süt Dilimi ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Kinder Süt Dilimi ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Kinder Süt Dilimi içerisinde ortalama 117,88 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Kinder Süt Dilimi içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Kinder Süt Dilimi içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Kinder Süt Dilimi içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Kinder Süt Dilimi içerisinde yaklaşık olarak 10,75 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Adet Kinder Süt Dilimi içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Kinder Süt Dilimi içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Kinder Süt Dilimi yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Adet Kinder Süt Dilimi içerisinde 0,39 g olarak bulunuyor.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Kinder Süt Dilimi içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Kinder Süt Dilimi içerisinde 7,28 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Kinder Süt Dilimi içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde Protein bulunuyor. Kinder Süt Dilimi içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Kinder Süt Dilimi dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Kinder Süt Dilimi içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Kinder Süt Dilimi içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Kinder Süt Dilimi içerisinde de 2,16 g Protein bulunuyor.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Kinder Süt Dilimi ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Adet Kinder Süt Dilimi içerisinde yaklaşık olarak 72,8 mg sodyum bulunuyor. Peki Kinder Süt Dilimi içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Kinder Süt Dilimi yiyerek sodyum almış olursunuz.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Kinder Süt Dilimi İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Kinder Süt Dilimi içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Kinder Süt Dilimi içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Kinder Süt Dilimi yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Kinder Süt Dilimi içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Kinder Süt Dilimi içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Kinder Süt Dilimi içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Kinder Süt Dilimi İçindeki Besinler

  • 10,75 Karbonhidrat
  • 2,16 Protein
  • 7,28 Yağ
  • 0,39 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 72,8 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 10,75 Karbonhidrat

1 Gram Kinder Süt Dilimi İçindeki Besinler

  • 0,38 Karbonhidrat
  • 0,08 Protein
  • 0,26 Yağ
  • 0,01 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 2,6 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,38 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


KİNDER SÜT DİLİMİ İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0