KFC Tavuk But Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



KFC Tavuk But Kaç Kalori? KFC Tavuk But Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

KFC Tavuk But Kaç Kalori? KFC Tavuk But Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

KFC Tavuk But yemek zararlı mı? faydalı mı? KFC Tavuk But kaç kalori? KFC Tavuk But içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? KFC Tavuk But içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

KFC Tavuk But kaç kalori, KFC Tavuk But yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? KFC Tavuk But gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? KFC Tavuk But ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce KFC Tavuk But ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

KFC Tavuk But içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon KFC Tavuk But içerisinde ortalama 169,85 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? KFC Tavuk But içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. KFC Tavuk But içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. KFC Tavuk But içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

KFC Tavuk But içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon KFC Tavuk But içerisinde yaklaşık olarak 1,42 g karbonhidrat bulunmaktadır.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

KFC Tavuk But içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

KFC Tavuk But içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

KFC Tavuk But içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

KFC Tavuk But içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere KFC Tavuk But içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon KFC Tavuk But içerisinde 12,13 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. KFC Tavuk But içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

KFC Tavuk But içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

KFC Tavuk But içerisinde Protein bulunuyor. KFC Tavuk But içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein KFC Tavuk But dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. KFC Tavuk But içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple KFC Tavuk But içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon KFC Tavuk But içerisinde de 13,21 g Protein bulunuyor.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

KFC Tavuk But içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak KFC Tavuk But ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon KFC Tavuk But içerisinde yaklaşık olarak 274,25 mg sodyum bulunuyor. Peki KFC Tavuk But içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de KFC Tavuk But yiyerek sodyum almış olursunuz.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

KFC Tavuk But içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

KFC Tavuk But İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

KFC Tavuk But içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak KFC Tavuk But içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar KFC Tavuk But yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? KFC Tavuk But içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? KFC Tavuk But içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte KFC Tavuk But içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon KFC Tavuk But İçindeki Besinler

  • 1,42 Karbonhidrat
  • 13,21 Protein
  • 12,13 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 274,25 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 1,42 Karbonhidrat

1 Gram KFC Tavuk But İçindeki Besinler

  • 0,02 Karbonhidrat
  • 0,2 Protein
  • 0,18 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 4,07 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,02 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


KFC TAVUK BUT İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0