İHE Altın Çörek Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



İHE Altın Çörek Kaç Kalori? İHE Altın Çörek Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

İHE Altın Çörek Kaç Kalori? İHE Altın Çörek Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

İHE Altın Çörek yemek zararlı mı? faydalı mı? İHE Altın Çörek kaç kalori? İHE Altın Çörek içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? İHE Altın Çörek içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

İHE Altın Çörek kaç kalori, İHE Altın Çörek yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? İHE Altın Çörek gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? İHE Altın Çörek ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce İHE Altın Çörek ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

İHE Altın Çörek içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet İHE Altın Çörek içerisinde ortalama 164,5 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? İHE Altın Çörek içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. İHE Altın Çörek içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. İHE Altın Çörek içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

İHE Altın Çörek içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet İHE Altın Çörek içerisinde yaklaşık olarak 22,71 g karbonhidrat bulunmaktadır.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

İHE Altın Çörek içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

İHE Altın Çörek içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Adet İHE Altın Çörek içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. İHE Altın Çörek içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. İHE Altın Çörek yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Adet İHE Altın Çörek içerisinde 2,95 g olarak bulunuyor.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

İHE Altın Çörek içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

İHE Altın Çörek içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere İHE Altın Çörek içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet İHE Altın Çörek içerisinde 6,03 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. İHE Altın Çörek içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

İHE Altın Çörek içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

İHE Altın Çörek içerisinde Protein bulunuyor. İHE Altın Çörek içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein İHE Altın Çörek dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. İHE Altın Çörek içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple İHE Altın Çörek içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet İHE Altın Çörek içerisinde de 4,82 g Protein bulunuyor.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

İHE Altın Çörek içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

İHE Altın Çörek içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

İHE Altın Çörek İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

İHE Altın Çörek içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak İHE Altın Çörek içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar İHE Altın Çörek yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? İHE Altın Çörek içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? İHE Altın Çörek içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte İHE Altın Çörek içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet İHE Altın Çörek İçindeki Besinler

  • 22,71 Karbonhidrat
  • 4,82 Protein
  • 6,03 Yağ
  • 2,95 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 22,71 Karbonhidrat

1 Gram İHE Altın Çörek İçindeki Besinler

  • 0,45 Karbonhidrat
  • 0,1 Protein
  • 0,12 Yağ
  • 0,06 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,45 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


İHE ALTIN ÇÖREK İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0