Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel Kaç Kalori? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel Kaç Kalori? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel yemek zararlı mı? faydalı mı? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel kaç kalori? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel kaç kalori, Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde ortalama 452 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde yaklaşık olarak 42,4 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde 18 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde Protein bulunuyor. Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde de 31,8 g Protein bulunuyor.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçindeki Besinler

  • 42,4 Karbonhidrat
  • 31,8 Protein
  • 18 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 42,4 Karbonhidrat

1 Gram Dardanel Limonlu Levrek Schnitzel İçindeki Besinler

  • 0,21 Karbonhidrat
  • 0,16 Protein
  • 0,09 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,21 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


DARDANEL LİMONLU LEVREK SCHNİTZEL İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0