Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama Kaç Kalori? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama Kaç Kalori? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama yemek zararlı mı? faydalı mı? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama kaç kalori? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama kaç kalori, Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde ortalama 360,8 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde yaklaşık olarak 12,1 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Porsiyon Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Porsiyon Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde 3,08 g olarak bulunuyor.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde 26,86 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde Protein bulunuyor. Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde de 17,84 g Protein bulunuyor.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde yaklaşık olarak 2,46 mg sodyum bulunuyor. Peki Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama yiyerek sodyum almış olursunuz.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçindeki Besinler

  • 12,1 Karbonhidrat
  • 17,84 Protein
  • 26,86 Yağ
  • 3,08 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 2,46 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 12,1 Karbonhidrat

1 Gram Dardanel Fit Fırında Patatesli Uskumru Buğulama İçindeki Besinler

  • 0,06 Karbonhidrat
  • 0,09 Protein
  • 0,13 Yağ
  • 0,02 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,01 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,06 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


DARDANEL FİT FIRINDA PATATESLİ USKUMRU BUĞULAMA İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0