Altınkılıç Kefirix Çilekli Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Altınkılıç Kefirix Çilekli Kaç Kalori? Altınkılıç Kefirix Çilekli Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Altınkılıç Kefirix Çilekli Kaç Kalori? Altınkılıç Kefirix Çilekli Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Altınkılıç Kefirix Çilekli yemek zararlı mı? faydalı mı? Altınkılıç Kefirix Çilekli kaç kalori? Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Altınkılıç Kefirix Çilekli içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Altınkılıç Kefirix Çilekli kaç kalori, Altınkılıç Kefirix Çilekli yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Altınkılıç Kefirix Çilekli gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Altınkılıç Kefirix Çilekli ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Altınkılıç Kefirix Çilekli ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde Kalsiyum bulunuyor. Özellikle süt ve süt ürünlerinde yüksek miktarda bulunan kalsiyum Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde de var. 1 Porsiyon Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde 255 mg kalsiyum bulunuyor. Kalsiyumun kemik sağlığı ve kemik gelişimi için son derece faydalıdır. Günlük ihtiyacımızda inek sütü, peynir ve yoğurttan bol miktarda alabildiğimiz kalsiyumu Altınkılıç Kefirix Çilekli yiyerek de alabiliyoruz. Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde bulunan kalsiyum da kemiklerimiz için son derece önemli bir besin kaynağıdır. Özellikle yaşlılıkta kemik sağlığımız için son derece önemli olan kalsiyumu tüketmemiz gerekmektedir. Bu sebeple Altınkılıç Kefirix Çilekli yemek de kalsiyum almamız için önemli olacaktır.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde ortalama 197,5 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Altınkılıç Kefirix Çilekli içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde yaklaşık olarak 25,75 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde 7,5 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde Protein bulunuyor. Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Altınkılıç Kefirix Çilekli dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde de 6,75 g Protein bulunuyor.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Altınkılıç Kefirix Çilekli ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde yaklaşık olarak 0,5 mg sodyum bulunuyor. Peki Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Altınkılıç Kefirix Çilekli yiyerek sodyum almış olursunuz.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Altınkılıç Kefirix Çilekli İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Altınkılıç Kefirix Çilekli yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Altınkılıç Kefirix Çilekli içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon Altınkılıç Kefirix Çilekli İçindeki Besinler

  • 25,75 Karbonhidrat
  • 6,75 Protein
  • 7,5 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,5 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 255 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 25,75 Karbonhidrat

1 Gram Altınkılıç Kefirix Çilekli İçindeki Besinler

  • 0,1 Karbonhidrat
  • 0,03 Protein
  • 0,03 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 1,02 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,1 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


ALTINKILIÇ KEFİRİX ÇİLEKLİ İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0