İzleyicinin Aklıyla Oynadılar! Survivor’da Skandal Hareket! Sırf Reyting Uğruna Nisa Ve Ogeday...

İzleyicinin Aklıyla Oynadılar! Survivor’da Skandal Hareket! Sırf Reyting Uğruna Nisa Ve Ogeday...
YAYIN TARİHİ: 7.02.2022 17:14:00

TV 8’in fenomen yarışma programı Survivor bunca yıllık ekran macerasını reyting uğruna yerle bir etti. Hali hazırda 2022 All-Star formatı yayınlanmakta olan Survivor’da bu sezon parkurlar ve gösterilen başarılardan ziyade yarışmacıların özel hayatı gündemde. Özellikle eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ve yeni sevgilisi Odegay Girişken’le bir arada yer alan Nisa Bölükbaşı yarışmanın hali hazırda en çok konuşulan ismi. Bu gönül maceraları iyi reyting getirirken, bu reyting uğruna Acun Medya bakın ne yaptı.

Türk televizyon tarihi eşi benzeri görülmemiş bir olaya sahne oldu Survivor’ın önceki akşam yayınlanan bölümünde. Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri Nisa Bölükbaşı. 2020’de de adından sıkça söz ettiren Nisa Bölükbaşı, yarışma sonrası Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak bu aşk başladığı gibi olaylı bitti. Nisa ardından eski Survivor şampiyonlarından Ogeday Girişken’le aşk yaşamaya başladı.



Geçtiğimiz bölümlerde Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı ile ilgili yaptığı açıklamayla olay olmuştu. Nisa hayatının en kötü bir yılını geçirdiğini söylerken ‘telefonlarımı karıştırıyordu, şifremi değiştiriyordu. Annemle konuşmalarım Çekçe, onları çevirttiriyordu’ açıklamasında bulunmuştu. Bir yandan bunlar olurken bir yandan da Nisa ile Ogeday aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Bolca reyting getiren Nisa ve Ogeday aşkı uğruna önce akşam bir montaj yapıldı ki gören duyan hayret etti. Gönüllüler takımının kazandığı oyun sonrası yaşananlar hayret ettiren cinsten. Ödül olarak pizza kazanan gönüllüle takımı afiyetle pizzalarını yerken, bitirenler oyun alanını terk ediyordu. Son olarak Ardahan-Nisa-Ogeday kaldı. Sırf Nisa ve Ogeday baş başa görünsünler diye aniden montajla ortadan kaldırılan Ardahan sosyal medyanın gündemine damgasını vurdu.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR