İsteyen Gişeden Alıyor! Ziraat, Vakıfbank Ve Halkbank Birleşti! Emekliye Anında 60.000 TL Veriyor!

İsteyen Gişeden Alıyor! Ziraat, Vakıfbank Ve Halkbank Birleşti! Emekliye Anında 60.000 TL Veriyor!
YAYIN TARİHİ: 21.11.2021 11:14:00

​Uygun faizli kredi almak isteyen emekliler Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank faiz oranlarını araştırıyor. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan alıyorsanız 60.000 TL veriliyor. Bu bağlamda vatandaşlar kendilerini bu bankalarda buldu. Düşük faizli kredi amacıyla bir de uzun vade fırsatı eklendi. İşte Ziraat Bankasının ve Halkbank’ın emekliye özel 60.000 TL kredi kampanyasının bütün detaylarını www.haberlerim.com.tr ekonomi editörleri derledi…

Emekliye müjde üstüne müjde! Ekonomik olarak kötü günler yaşayan vatandaşlar özellikle emekliler yüksek gelen faturalar, ödeyemeyen kiralar ve market alışverişinin pahalı olmasından muzdarip. Bu anlamda Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank güçlerini birleştirdi. Emekliye anında 60.000 TL veriliyor. 



Ayın sonunu oldukça zor getiren yani getiremeyen emeklilerin aldıkları maaşlar enflasyon sonrası ve doların artmasıyla eridi gitti.Vatandaşların bu zor günlerden çıkması ise çok kolay olmayacak. Bu anlamda Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emekliye kampanya duyurusu yapıldı. Düşük faizli ve uzun vadeli kredilerin tek adresi olan devlet bankaları, gereksinim sahiplerinin de yüreğine su serpti. Ziraat Bankası ve Halkbank el ele sunarak yeni bir kampanyanın fitilini ateşledi. 

Ziraat Bankası, itimat tazelemeye devam ediyor. Pandemi döneminde başlayan kredi kampanyalarına yenisini ekleyen Ziraat Bankası, emeklilere müjdeyi verdi. 60.000 TL kredi kampanyası başlatan banka gene dur durak bilmiyor. Ziraat Bankası emeklilere 50.000 TL kredi amacıyla %1,63’ten başlayan faiz imkanları sağlıyor. 36 aya varan vade alternatifi yayınlayan banka, dertleri tek kalemde siliyor. Sizlerde emekli maaşınızı Ziraat Bankasından alıyorsanız, emeklilere özel kredi kampanyasının detaylarını en yakın Ziraat Bakası şubesinden öğrenebilir, anlar amacıylade başvurunuzu yapabilirsiniz.



Emekli maaşını Halkbank’tan alan emeklilere özel yayılan kampanyanın üstünlükleri ise dikkatleri çekti. Halkbank emeklilere verilen 60.000 TL kredi amacıyla %1,63’ten başlayan faiz oranlarıyla kredi veriyor. Banka 60.000 TL’ye kadar 36 aya varan vade alternatifi sunarken, 60.000 TL üstü krediler amacıyla 24 aya varan vade fırsatı vermektedir. Aldığınız krediyi de aylık eşit taksitli, çoğalan taksitli, azalan taksitli, ayda bir eşit taksitli, ya da serbest ödemeli olarak geri ödeyebilirsiniz. Bankanın emeklilere özel kredisi amacıyla en yakın banka şubesini ziyaret ederek, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası kampanyası da duyuruldu.

İŞTE ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK VE HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI 

VakıfBank

İhtiyaç Kredisi

Faiz Oranı


%1,55 

Aylık Taksit

1.917,81 TL

Toplam Ödeme

69.291,16 TL 

Ziraat Bankası


Tüketici Kredisi

Faiz Oranı


%1,63

Aylık Taksit

1.947,81 TL

Toplam Ödeme

70.371,16 TL 

Halkbank

Hızlı Kredi

Faiz Oranı


%1,63

Aylık Taksit

1.947,81 TL

Toplam Ödeme

70.371,16 TL 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR