İstanbul Yarın 14 Ocak Cuma Okullar Tatil Mi? İstanbul Bugün Kar Tatili Var Mı? MEB-Valilik Açıklama

İstanbul Yarın 14 Ocak Cuma Okullar Tatil Mi? İstanbul Bugün Kar Tatili Var Mı? MEB-Valilik Açıklama
YAYIN TARİHİ: 13.01.2022 11:14:00

İstanbul'da beklenilen kar yağışı birtakım ilçelerde başladı. Meteoroloji'den gelen son dakika uyarıların anında sonrasında İstanbul'da yarın okullar tatil mi sorusu gündeme geldi.  Kar yağışının başlamasıyla öğrenciler, İstanbul'da okullar yarın tatil mi' sorusuna cevap aramaya başladı. Her kar yağışının sonrasında bulunduğu gibi gözler gene Valilik'te... Peki, İstanbul Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 14 Ocak Cuma yarın İstanbul'da okullar tatil mi, İstanbul'da yarın kar tatili var mı yok mu bu hususta güncel bilgi geldiği zaman sayfamızı güncelleyeceğiz.

İstanbul'da kar yağışı etkili olmaya başladı. Yurdun dört bir yanından kar haberi geliyor. Kar yağışına hiç kuşkusuz en çok sevinenler çocuklar. Karda doyasıya eğlenmek isteyen öğrenciler, kar yağışının olduğu kentlerde eğitime ara verilip, verilmediğini yoğun şekilde araştırıyor. İstanbul'da yoğun kar yağışı başladı. Peki, İstanbul'da okullar yarın tatil mi? İstanbul Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? İstanbul çok bulutlu, sabah saatlerinde güçlü olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, zaman içinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı. İşte İstanbul ile alakalı Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de
 

İSTANBUL YARIN 14 OCAK CUMA OKULLAR TATİL Mİ? İSTANBUL BUGÜN KAR TATİLİ VAR MI? MEB-VALİLİK AÇIKLAMA


​İstanbul’da yarın 14 Ocak 2021 okullar tatil mi sorusu sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle öğrencilerin gündeminde ilk sırada yer aldı. İstanbul’da bilhassa Anadolu yakasının birtakım ilçelerinde etkisini hissettiren kar yağışının yoğun olarak devam ettiği gözlemlendi.




Öğrenciler de İstanbul Valiliği’nden 14 Ocak Cuma gününde gelecek olan son dakika kar tatili açıklamasını beklemeye başladı. Anadolu Yakası'nda gece konumunu güçlü rüzgara bırakan kar yağışı, Avrupa Yakası'ndaki Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Zeytinburnu, Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde vakit vakit etkili oluyor.

İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 14 Ocak Cuma gününde okulların tatil olması beklenmektedir. Fakat 14 2022 tarihinde İstanbul Valiliği son dakika kar tatili açıklaması şimdilik yapılmamıştır.

İstanbul 14 Ocak okullara kar tatili haberi amacıyla takipte kalın.

HAVA BUGÜN NASIL OLACAK 13 OCAK 2022 PERŞEMBE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü doğrultusundan oluşturulan son değerlendirmelere göre 12 Ocak Çarşamba gününde hava hali şu şekilde olacak:

"Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği ön görü ediliyor. Çoğunlukla karla karışık yağmur ve kar, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur şeklinde olması beklenilen yağışların; Marmara'nın doğusu, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Muğla, Konya, Karaman, Çankırı, AmAsya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinde güçlü olacağı ön görü ediliyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don vakası bekleniyor."



MARMARA

Çok bulutlu yağmur ve karla karışık yağmurlu, zaman içinde kar yağışlı geçeceği ön görü ediliyor. Yağışların bölgenin doğusunda yer yer güçlü olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden güçlü ve fırtına (50-90 km/saat) şeklinde eseceği ön görü ediliyor. Bölge çapında yer yer buzlanma ve don vakası bekleniyor.



İSTANBUL °C, 4°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde güçlü olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, zaman içinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı

KAR TATİLİ OLAN ŞEHİRLER 

DENİZLİ


Denizli'nin Çameli ilçesinde, kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Çameli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde 12 Ocak çarşamba günü yüz yüze eğitime ara verildiği belirtildi.

Olumsuz hava şartlarının insan sağlığını ve trafik güvenliğini tehlike oluşturabileceği belirtilen açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da yarın izinli sayılacağı kaydedildi.

Eğitim ve öğretimin yarın uzaktan devam edileceği belirtildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale'de yarın beklenen olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle, taşımalı ve köy okullarında eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yarın bölge genelinde hava şartlarında olumsuzluk yaşanmasının ve kar yağışının beklendiği belirtildi.

Bu nedenle, il genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yine il genelinde köy okullarımızda ve bu okullarda görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu il ve ilçe merkezlerinden günübirlik bu okullara gidip geldikleri ve öğrencilerinin büyük kısmı eğitime taşıma yoluyla eriştikleri için, yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecektir. Bu kapsamdaki öğrencilerimiz, eğitimlerine EBA üzerinden devam edebileceklerdir. Taşımalı eğitim dışındaki eğitime ara verilmesi kararı, oluşan şartlara göre ilçe bazında kaymakamlıklarımızca değerlendirilerek alınacak olup, bu kararlar en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ayrıca, aynı gün il genelinde kronik hastalığı bulunan , hamile ile engelli personeller 1 gün idari izinli sayılacaklardır."



KONYA

Konya'nın Derebucak ilçesinde kar yağışı sebebiyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

Derebucak'da yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile tüm eğitim kurumlarında çarşamba günü yüz yüze eğitime ara verildi.

Uzaktan eğitim kararı alınan ilçede, engelli ve hamile kamu görevlileri de idari izinli sayılacak.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR