İstanbul Başakşehir’de Kılıçla Dehşet! Kemer Şeklinde Kılıçla Dolaşan Suriyeli Kimdir, Olayı Nedir?

İstanbul Başakşehir’de Kılıçla Dehşet! Kemer Şeklinde Kılıçla Dolaşan Suriyeli Kimdir, Olayı Nedir?
YAYIN TARİHİ: 20.02.2022 09:16:00

​İstanbul Başakşehir'de elinde kılıçla dolaşan Suriye uyruklu bulunduğu vatandaşı devriye atan bekçilerin kimlik denetimi sonunda yakalandı. Peki kemer şeklinde kılıçla dolaşan Suriyeli olayı nedir? 

Kemer şeklinde kılıçla dolaşan Suriyeli olayı nedir? Sorusu sosyal medyaya bomba gibi düştü. Ülkemizde yer alan milyonlarca Suriyeli sığınmacı için vatandaşlar önlem alınmasını beklerken yeni haberler de geliyor. Son haber İstanbul, Başakşehir'den geldi. Dün akşam bekçilerin kimlik denetimi esnasında yakaladığı Suriyeli şahısta onlardan bir tanesi.

KEMER ŞEKLİNDE KILIÇLA DOLAŞAN SURİYELİ OLAYI NEDİR? İSTANBUL BAŞAKŞEHİR’DE KILIÇLA DOLAŞTI


Olay İstanbul Başakşehir’de gece geç saatlerde yaşanıyor. Güvercintepe Mahallesi’nde gece bekçilerinin devriye attığı sırada Suriyeli bir kişiye üst araması yapıyor. Suriyelinin kemeri bekçinin dikkatinden kaçmıyor ve kemer zannedilen şey bir kılıçmış. Aynı şahsın üstünde uyuşturucu maddeye de rastlanıyor. Daha sonra polis gelerek şahsı kelepçeleyip gözaltına alıyor.
Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen vakanın görüntülerini Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ şahsi sosyal medya hesabından paylaştı.
   

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR