İşsizlere, çalışmayanlara kredi müjdesi işsizlik maaşı alarak kredi çekebilirsiniz! Kefil şart yok!

İşsizlere, çalışmayanlara kredi müjdesi işsizlik maaşı alarak kredi çekebilirsiniz! Kefil şart yok!
YAYIN TARİHİ: 11.11.2021 10:04:00

​Kefil şart yok! İşsizlere, çalışmayanlara kredi müjdesi işsizlik maaşı alarak kredi çekebilirsiniz! Akbank, TEB, NKolay gibi bankalar kredi kullanım konusu ile ilgili rastgele bir koşul koşmadan kişilerin acil nakit gereksinimlerine çözüm olmaktadır. Haberimizde PTT, Aktifbank kredi, Ziraat Bankası gelir belgesiz kredi, kredi notu düşüklere kredi veren bankalar ve hemen kredi konularını inceledik.

Kefilsiz ve şartsız olarak işsizlere kredi alma müjdesi geldi. Pandemi döneminde işsiz kalan ve işsizlik maaşı alan vatandaşlar için çeşitli güzel haberler geliyor. Bilindiği gibi bankalar kredi verirken, gelir belgesi istiyor.  Fakat koşul ve şartsız olarak kredi veren bankalarda günümüzde mevcut.



KEFİL YOK ŞART YOK

İşi olmayan vatandaşlara kredi veren bankaları listeledik;


Akbank

BurganBank

PTT

Aktifbank

TEB

NKolay

EnPara


Bu bankalardan alabilmek dilediğiniz kredi amacıyla alakalı bankanın internet sitesi ya da mobil bankacılık üzerinden kredi müracaat yapmanız gerekmektedir.

Gelir Belgesi amacıyla; İşsizlik Maaşı

Tüm kredilerden yararlanmak için bankaların istediği SGK koşulu, Gelir belgesi koşulu ve kefil gibi özellikler olması nedeniyle en mühim koşul gelir belgesi. Daha evvel imkânsız olan bu planlama vatandaşlara soluk kredisi olarak geçecek. 



Ziraat Bankası Gelir Belgesiz Kredi

Türkiye'nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası gelir belgesiz kredi olanağı ile finansman desteği alabilirsiniz. KKB doğrultusundan puanınızı yüksek ise gereksiniminiz dahilinde kredi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası 36 ay vade ile kara listede olan vatandaşlara kredi olanağı sağlamaktadır. 

PTT İşsizlere Kredi Veriyor mu?

PTT anlaşmalı bulunduğu bankalar ile kredi kullandırabilir. Denizbank, Aktif Bank gibi bankalar ile anlaşması tespit edilen PTT, tespit edilen faiz oranları ve vade sayıları ile hemen kredi müracaatı yapabilirsiniz. Gelir belgesiz maaş bordrosuz kredi alarak en az 20.000 TL ile en çok 50.000 lira arasında kredi vermektedir. 






 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER