İş Bankası online 30.000 TL kredi dönemi başladı, İş bankası son dakika duyurdu

İş Bankası online 30.000 TL kredi dönemi başladı, İş bankası son dakika duyurdu
YAYIN TARİHİ: 18.08.2021 09:46:00

İş Bankası online 30.000 TL kredi dönemi başladı. İş Bankası üzerinden online 30 bin TL'ye kadar kredi başvurusu nasıl yapılır? Sizlere yazımızda İş Bankası online ihtiyaç kredisi başvurusu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Online kredi genellikle artık bankaların daha çok kampanya yaptıkları bir kredi çeşidi olmuştur. Online olarak verilen kredilerde bankalara gitmeden kredinizi internet üzerinden hesabınıza atabiliyorsunuz.

İş Bankası üzerinden de 30.000 TL kredi kampanyası yapılmıştır. Banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız İş Bankası üzerinden online 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. İş Bankası üzerinden ihtiyaç kredilerini online olarak kullanmak isteyen kişilerin kredi notu 1350 ve üzerinde olması gerekiyor. Ayrıca banka hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı bir internet bankacılığı şifrenizinde olması gerekiyor. İş Bankası üzerinden bu şartlara uygun olmanız durumunda hızlı bir şekilde online ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

İş Bankası 30.000 TL online kredi başvurusu nasıl yapılır?

İş Bankası 30 bin TL'ye kadar online kredi başvurusu kampanyası başlatmıştır. Sizlerde bu banka üzerinden kredi başvurusu yapacaksınız banka hesabınız üzerinden aldığınız internet bankacılığı şifresi ile birlikte giriş yapmanız gerekmektedir. Bu girişi yaptıktan hemen sonra banka kredi notu uygun olan kişiler kredilerini Online olarak internet bankacılığından kullanabilirler. İnternet bankacılığı gibi ayrıca İş Cep uygulaması üzerinden de aynı şifreler ile Giriş yaparak kredimizi kullanabilirsiniz.

Eğer banka kredi puanınızı bilmiyorsanız uygulamaya girerek buradan da kredi notu öğrenme işlemi yapabiliyorsunuz. İş Bankası üzerinden yapılacak olan bu işlemler ile birlikte kredinizi hızlı bir şekilde kullanabilir onaylanan kredinizi 36 ay vadeye kadar hesabınıza atabilirsiniz.Daha önce bu bankadan bir kredi kullanmadıysanız 30 bin TL'ye kadar, kullandıysanız da 50.000 TL'ye kadar kredi onayı alabiliyorsunuz.


İş Bankası müşterilerine kredi notuna göre kredi faiz oranı uygulamaktadır. Eğer bu bankanın müşterisi değilseniz online olarak başvuru yapamazsınız. Kredi başvurusu yapmak istiyorsanız banka internet sitesine girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak işlem yapmanız ve sonuca göre banka şubeden ile gitmeniz gerekiyor. Onaylı kredilerinizi en yakın banka şubesinden sadece kimliğinizle kullanabilirsiniz. 30 bin TL kredi başvurusu ayrıca müşteri hizmetleri numarasını arayarak veya İş Bankası ATM'si üzerinden de yapılmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR