İrem Ay Neden Dayak Yedi, Kimdir? Bayıltana Kadar Dövdüğü Eşiyle Selfie Çeken Berkay Saner Kimdir?

İrem Ay Neden Dayak Yedi, Kimdir? Bayıltana Kadar Dövdüğü Eşiyle Selfie Çeken Berkay Saner Kimdir?
YAYIN TARİHİ: 3.02.2022 10:07:00

​Bayıltana Kadar Dövdüğü Eşiyle Selfie Çeken Berkay Saner Kimdir? Sorusu gündem oldu. Berkay Saner isimli birey bağlamında şiddet gördüğünü iddia eden İrem Ay sosyal medya üzerinden yardım istedi. Bu anlamda vaka aynı zamanda Twitter'da ve ekşi sözlükte de kısa sürede en çok konuşulan konular arasında yer alırken  "İrem Ay olayı nedir, kimdir, kaç yaşında, ne oldu?" Sorgulamaları hız kazandı. Peki ama Berkay Saner kimdir? 

Bayıltana kadar dövdüğü eşiyle selfie çeken Berkay Saner kimdir? Sorusu oldukça gündem olmuş durumda. Ekşi sözlük ve Twitter'da ortalık adeta yıkılıyor. İrem Ay iddiaya göre; boşandığı eşi bağlamında işkence gördüğünü açıkladı. Dilan Ay'ın kardeşi olarak tanınan İrem Ay adlı bir bayanın şiddete uğradığı anların görüntüsü sosyal medyada infial yarattı. Peki İrem Ay olayı nedir? İrem Ay neden dayak yedi, kimdir? Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de 

BAYILTANA KADAR DÖVDÜĞÜ EŞİYLE SELFİE ÇEKEN BERKAY SANER KİMDİR? İREM AY NEDEN DAYAK YEDİ?


Sosyal medya fenomeni olarak tanınan İrem Ay adlı kadın, 4 sene evli kaldığı eski eşi Berkay S.'nin kendisi darp ettiğini belirterek fotoğraflar paylaştı. Vaka sosyal medyada gündem oldu. 




İrem Ay, cesaretini ortaya koyarak sosyal medya hesabı üzerinden eşi doğrultusundan gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddeti gözler önüne serdi. Eşi Berkay Saner'in bipolar sorunu olduğunu bildiren İrem Ay, kendine gösterilen şiddeti sosyal medya hesabında paylaştı.
Eşinden, kayınvalidesi ve görümcesinden şikayetçi olan İrem Ay, Saner ailesinin kendine uyguladığı psikolojik ve fiziksel şiddeti belirtirken, oğullarının psikolojik rahatsızlığının üzerini örttüklerini de anlattı.

İREM AY KİMDİR?


Exatlon Challenge yarışmacısı Dilan Ay'ın kardeşi İrem Ay sosyal medyada yaptığı şiddet gördüğü yönündeki paylaşımlar ardından merak edildi. İrem Ay Berkay Saner ile evlenmiştir. Yaklaşık 23 bin takipçisi tespit edilen İrem Ay'ın instagram adresi iremmaayy olarak biliniyor. 

BİPOLAR BOZUKLUK NEDİR?


Bipolar bozukluk uzun süreli ve spesifik bir duygudurum hastalığıdır. Bu rahatsızlıkta manik, hipomanik ve depresif ataklar meydana çıkar. Ataklar esnasında da hafif fakat detaylı bulgular ile bipolar bozukluk kendisini gösterebilir. Bipolar bozukluk tıbbi olarak manik depresif olarak da adlandırılır. İki uçlu bozukluk olarak tariflenen bu hastalıkta iki ayrı ruhsal arıza vardır. Bu haller taşkınlık (mani) ve çökkünlük (depresif bozukluk) olarak tanımlanabilir. Bu hastalık zamanları birbirini takip eder, yatışma ve alevlenme zamanları gözlenir.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR