Instagram’da bunu yapan öyle bir yandı ki yakasını kurtaramayacak! İsminden soy ismine kadar her şey

Instagram’da bunu yapan öyle bir yandı ki yakasını kurtaramayacak! İsminden soy ismine kadar her şey
YAYIN TARİHİ: 4.11.2021 22:19:00

Şüphesiz günümüzün en yaygın kullanılan ağlarından birisi de Instagram. Bir sürü özelliği aktif eden platformda küfürlü ve hakaretli içeriklere sansür daha önceden gelmişti. Şimdi kullanıcıların dikkatini çeken daha önemli bir özellik teknoloji sitelerinde konuşuluyor. Söz konusu iddiaya göre, hikayelerde ekran görüntüsü alan kişi Snapchat’te olduğu gibi kişinin karşısına çıkacak.

Dünyada milyarlarca kişi tarafından aktif bir şekilde kullanılan fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram’da yeni özellikler bir bir ortaya çıkıyor. Facebook bünyesinde bulunan platform adından söz ettirecek bir özelliği devreye almaya hazırlanıyor. 2016’da uygulamada aktif edilen Hikayeler özelliğine bir özellik daha geliyor. Bu özellikle artık hikayelerinizin ekran görüntüsünü çeken kişiler tek tek size bildirilecek. 

HİKAYELERE YENİ ÖZELLİK 

Hikayeler kısmına eklenecek yeni özellik herkesi şaşırtacak. Hikayenizi görüntüleyen birisi olursa direkt ortaya çıkacak. 

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALAN ANINDA ORTAYA ÇIKACAK 

Snapchat’te olduğu gibi Instagram’da da hikayenin ekran görüntüsünü alan kişi işaretlenecek. 

YENİ MESAJLAŞMA ÖZELLİĞİ 


Ayrıca yine uygulamada mesajların ekran görüntüleri alındığında sohbet edilen karşı tarafa bildirim gidip gitmeyeceği ise muallakta. Bu konuyla ilgili bir çalışma henüz ortada yok. 

BEĞENİLER GİZLENMİŞTİ 

Instagram insan psikolojisini korumak adına beğeni sayısını gizleme özelliğini devreye almıştı.  

SADECE KENDİSİ GÖRÜYOR 

Fotoğraf paylaşan kişiler artık yan kısımdaki üç çizgiye basıp beğenileri gizle özelliğiyle fotoğraflarını beğenen kişi sayısını sadece kendisi görüntülüyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR