Instagram DM neden açılmıyor? Instagram çöktü mü? Instagram düzeldi mi?

Instagram DM neden açılmıyor? Instagram çöktü mü? Instagram düzeldi mi?
YAYIN TARİHİ: 3.11.2021 23:02:00

Instagram DM neden açılmıyor? Popüler sosyal medya platformu Instagram sık sık çökmesiyle biliniyor. Instagram kullanıcıları programda yaşadıkları problemden ötürü Instagram çöktü mü sorusuna yanıt arıyor. Instagram düzeldi mi? Kullanıcılar, Instagram'dan mesaj gönderme ve alma işlemlerinde problemler yaşadığını belirtiyor.

Instagram DM neden açılmıyor? Instagram çöktü mü? Instagram düzeldi mi? Facebook'un sahibi olduğu Instagram'da sık sık çökme ve hatalar yaşanıyor. Yaşanan hatalar arasında akış yenilememe ve mesaj alıp gönderememe gibi sorunlar yer alıyor. 3 Kasım akşamında Instagram'da yeni erişim problemleri yaşadığı belirtiliyor. Kullanıcılar Instagram çöktü mü, Instagram DM neden açılmıyor gibi sorulara yanıt arıyor.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram'a erişimde sıkıntılar yaşanıyor. Sorun bazı kullanıcılar için düzelse de konuyla ilgili şirketten henüz bir açıklama yapılmış değil.

DM'lere ulaşamayan kullanıcılar sorunun nedenini merak etti. Konuyla ilgili şirketten resmi açıklama gelmese de downdetector sitesinde yer alan bilgilere göre erişim sıkıntısı devam ediyor.


INSTAGRAM DM NEDEN AÇILMIYOR?

Instagram'da mesaj kutusuna erişmek isteyen kullanıcılar, "Gelen kutun yüklenirken bir sorun oluştu. Tekrar dene" uyarısıyla karşılaşıyor. Sorunun ne zaman düzeleceği ise henüz netleşmiş değil.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR