ING Bank ve İş Bankası 22 bin TL ihtiyaç kredisi 0.99 faizli olarak verecek

ING Bank ve İş Bankası 22 bin TL ihtiyaç kredisi 0.99 faizli olarak verecek
YAYIN TARİHİ: 22.08.2021 22:00:00

ING Bank ve İş Bankası 22 bin TL ihtiyaç kredisi 0.99 faizli olarak verecek. İki bankadan kredi kampanyası duyuruldu. İşte detaylar...

ING Bank ve İş Bankası üzerinden de bazı Kredi kampanyalarında değişiklikler olmaktadır. Bu 2 banka 22 bin TL'ye kadar kredi başvurusunu kişilere hızlı bir şekilde onay vererek kullanılmaktadır. Banka şubelerinden ve bankaların internet bankacılıkları üzerinden kredi başvuruları yapabileceksiniz. ING Bank ve İş Bankası üzerinden 22 bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız banka politikalarına uygun olmanız durumunda onay alabilir. Onay almanız durumunda da kredinizi onaylı tutar kadar hemen kullanabilirsiniz. ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler ING Bank ve İş Bankası üzerinden şu şekilde başvuru yapabilir.

ING Bank 22 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

22.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler ING Bank üzerinden işlem yapmak istiyorsa banka şubelerinden hızlı bir şekilde sadece kimliklerini verip kredilerinde kullanabilirler.

Eğer banka şubesine gidecek zamanınız yoksa bankanın resmi internet sitesine girerek buradaki kredi başvuru formunu doldurup hemen işlem yapabilirsiniz. 22 bin TL'ye kadar verilen bu krediler de banka sizin kredi notunuza göre de faiz oranı uygulayacaktır. 22 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız ve ING Bank üzerinde bir hesabınız varsa ING mobil uygulamasına girerek buradan hesabınız üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.
ING Bank krediler de ilk 3 ay taksit ödemesinde erteleme imkanı da sizlere sunacaktır.

İş Bankası 22 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

İş Bankası üzerinden de 22 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda şubeler üzerinden ve internet üzerinden kredi başvurusu yapabilir. Kredinizi onay almanız durumunda da kullanabilirsiniz. İş Bankası özellikle gelir belgesiz kredi kullanmak isteyen kişilere kendi internet bankacılığı şubesi olan İş Cep uygulaması üzerinden kredi imkanı sağlamaktadır.

İş Bankası bu krediler de 36 ay vadeye kadar onay vermektedir. Online olarak internet bankacılığı üzerinden kredi onayı alırsanız kredinizi banka şubelerine gitmeden hesabınıza atarak kullanacaksınız. Eğer bu bankada hesabınız yoksa bankanın resmi internet sitesine girerek buradaki başvuru formunu doldurup ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz.
Kredi onay aldığınız zaman en yakın İş Bankası şubesine kimlik ve gelir belgeniz ile gittikten sonra kredinizi kullanacaksınız. İhtiyaç kredisi faiz oranları sizin kredi notunuza göre belirlenecektir. İş Bankası şubelerinden ve bankanın resmi internet sitesinden güncel kredi faiz oranlarını öğrenebilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR