İNG Bank Ve 4 Dev Banka 20.000 TL Gelir Belgesiz Ödeyeceğini Açıklıyor, Son Dakika

İNG Bank Ve 4 Dev Banka 20.000 TL Gelir Belgesiz Ödeyeceğini Açıklıyor, Son Dakika
YAYIN TARİHİ: 14.02.2022 09:20:00

İNG Bank son dakika açıklamalarında bulundu. Banka yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda gelir belgesiz kişilere 20,000 TL ödeneceğini açıkladı. Böylelikle ihtiyaç sahibi kişilere yardım eli uzatılmış olacak. İNG banka tarafından başlatılan bu kampanya sürecine 4 dev bankada katılım gösterdi. Bu bankalar; Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Akbank ve Vakıflar Bankası olarak ön plana çıkıyor.

Kredi koşullarına uyum sağlayan vatandaşlara çok hızlı bir şekilde 20,000 TL hesaplarına para aktarımı yapılacak. Böylelikle kişiler çok kısa bir süre içerisinde hesaplarından paralarını çekebilecek. İNG Bank tarafından yapılan resmi açıklamalarda kredi hizmetlerinin düşük faiz oranıyla gerçekleşeceği açıklandı. Buda başta İNG Bank olmak üzere diğer bankaların da ayrıcalıklı kredi kampanyalarını devreye sokmalarını mümkün kıldı.

Düşük Faiz Oranlarıyla İhtiyaç Kredisi Avantajı


İNG Bank düşük faiz oranıyla müşterilerine çok uygun bir ihtiyaç kredisi hizmeti sunuyor. İNG Bank tarafından titiz bir çalışma eşliğinde yürütülen bu kampanya sürecine diğer 4 dev bankada destek veriyor. İhtiyaç kredilerinin kişiler %1,51 faiz oranıyla 36 ay vadeli olacak şekilde sunulacağı banka tarafından açıklandı. Açıklamanın ardından birçok kişi belgelerini alarak İNG Bankasının yolunu tuttu. İNG Bankası verilecek olan ihtiyaç kredisinin miktarını 20,000 TL olarak belirledi.



Ancak bu rakamın 10,000 TL civarına kadar yükseltebileceğini açıkladı. Böylece kişilere 36 ay vadeli düşük oranlı faiz oranından yararlanmış olacak. Ayrıca bu kredi hizmetlerinin hepsi gelir belgesiz şekilde kişilere sunuluyor. Özellikle bankaların gelir belgesiz bir şekilde kredi veriyor olması, tam da talebinize uygun bir şekilde kredi almanızı da mümkün kıldı.

Gelir Belgesiz Kredi Hizmetleri


İNG Bankın başlatmış olduğu ve diğer 4 bankanın da destek verdiği 20,000 TL gelir belgesiz ihtiyaç kredisi hizmetine yoğun ilgi gösteriliyor. İhtiyaç sahibi kişiler İNG Bankasının yolunu tutarak bu hizmetlerden yararlanmak için can atıyor. Bankanın sunmuş olduğu hizmetler uluslararası kalite standartlarında hizmetler kapsamında gerçekleşiyor. Başvuru işlemleri banka şubelerine bizzat gidilerek yapılıyor. Başvuru süreciniz çok hızlı bir şekilde değerlendirilerek SMS halinde başvuru sürecinizin cevabı sizlere bildiriliyor.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR