İhtiyacınız Acilse QNB Finansbank'tan Hızlı Kredi Fırsatı Geldi! 50 Bin TL'ye Kadar Alabilirsiniz!

İhtiyacınız Acilse QNB Finansbank'tan Hızlı Kredi Fırsatı Geldi! 50 Bin TL'ye Kadar Alabilirsiniz!
YAYIN TARİHİ: 14.12.2021 22:26:00

QNB hızlı kredi nasıl alınacak? Başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? Ödemeler nasıl olacak? Anında kullanılabilecek mi?

Vatandaş son zamanlarda kredilere yönelmeye başladı. Zamlarla beraber oluşan acil nakit ihtiyacı vatandaşı kredi çekmeye sevk ederken kredi araştırmaları ve başvuruları hız kazandı. Bu süreçte acil ihtiyaçlar artmaya başladı.

Bankalar tarafından sunulan hızlı krediler  acil ihtiyaçlarınız için birebir. Hangi banka acil kredi vermektedir? Faiz oranları nedir? QNB Finansbank'ta hızlı kredi veren bankalar arasında yer almakta. İşte detayları...

BEKLENMEDİK HARCAMALARINIZA QNB!DEN HAZIR KREDİ FIRSATI!

QNB'den büyük kolaylık geldi. Bu krediye tek bir başvuru ile dilediğiniz an kullanabileceğiniz Hazır Kredi limitiniz bankada hazır bulunmaktadır.

QNB'den İhtiyaç anında şubeye dahi gitmeden kredi kullanabilme imkanı sunulmaktadır.

QNB Finansbank hazır krediyi 50.000 TL’ye kadar 36 ay vade seçeneği ile sunulmaktadır. Krediyi 50.000 TL üzeri kullanımlarda 24 aya varan vade seçenekleri ile tercih edebilirsiniz.

QNB HIZLI KREDİ FAİZ VE ORANLAR NE KADAR?
 
Ürün AdıFaiz Oranı (aylık) (BSMV,KKDF hariç)Gecikme Faiz Oranı (aylık) (BSMV,KKDF hariç)Kredi Tahsis ÜcretiMaksimum Kredi Vadesi
Hazır Kredi1,80%2,10%-36Ay



HIZLI KREDİYE BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

QNB Finansbank hızlı krediye başvurunuzu resmi internet sitelerinden, QNB Finansbank şubeleri'nden,  ayrıca QNB ATM'lerinden, QNB Çağrı Merkezinden, Bireysel İnternet Şubeleri aracılığı ile ve QNB Mobil'den de kolaylıkla başvurularınızı yapabilirsiniz.



KREDİ DE BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

QNB Finansbank Hazır Kredi limiti, mevcut Ek Hesap limitinize bağlı ek bir kredi limiti olmaktadır. QNB Hazır Kredi’yi yalnızca taksitli olarak kullanılabilmektedir.

QNB krediyi 50.000 TL’ye kadar 36 ay vade seçeneği ile alabilir ve 50.000 TL üzeri kullanımlarda 24 aya varan vade seçeneklerini kullanabilirsiniz.

QNB Hazır Kredi limitleri; taksitli nakit çekimimlerinde, kredi kullanımı, banka kredi politikaları incelemesi veya kullanılan kredilerin geri ödemeleri sonucunda değişiklikler gösterebilmektedir.

QNB Hazır Kredi faiz oranına Faiz ve ücretler sayfasındaki Diğer/Ek Hesap başlığı altından kolaylıkla ukaşabilme imkanı sunulmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR