Hyundai Bu SUV Modelini Sadece 290 bin TL’ye Satıyor; Bu Fiyat Listesini Bir Daha Bulamazsınız

Hyundai Bu SUV Modelini Sadece 290 bin TL’ye Satıyor; Bu Fiyat Listesini Bir Daha Bulamazsınız
YAYIN TARİHİ: 5.03.2022 09:37:00

Araba fiyatların yüksek seviyelerde konumlanması vatandaşın umutsuzluğa düşmesine neden olmuşken Hyundai sevindirici haberi verdi. Mart ayı güncel fiyat listeleri piyasada beklenen hareketliliği yaratacak cinsten. Zira özellikle son dönemlerde hammadde noktasında yaşanan krizlerin araba üretimini vurması durumu ile karşı karşıya kalınmıştır. Hal böyle olunca da fiyatlar hızla yükseldi.

Hyundai bu olumsuz havayı yaptığı hamle ile dağıtmayı başardı. SUV modeli 295 bin TL’den başlayan satış fiyatlarıyla piyasaya ihtiyaç duyduğu kanı sağlamış oldu. Modelin fiyat avantajının yanı sıra yüksek teknolojisini ve dikkat çeken tasarımı da kullanıcılardan tam not almayı başardı. Hyundai son zamanlarda hem uygun fiyatları hem de konforlu modelleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu durum Hyundai markasının ülkemizde sıklıkla tercih edilmesini de mümkün kılmaktadır.


 

Peki, Hyundai SUV Ayrıcalıklarını Yakından Tanımak İster Misiniz?


Yeni yılla beraber Hyundai piyasaya etkisi altına alacak modellerini de tanıtmaya başladı. Bu modeller arasında hem fiyatı hem de özellikleri ile SUV en çok dikkat çekenler arasında yerini aldı. Hibrit teknolojisi ile ön plana çıkan model rakiplerinden oldukça farklı. Tasarım açısından değerlendirildiğinde aynı farklılık devam ettiği hemen göze çarpıyor.

Bunun yanında model son derece konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca gündüz sürüş farlarından arka stop lambalarına kadar çok detaylı bir dizayna sahip. Modelin arka profili ise daha önce marka tarafından tasarlanan hiçbir modele benzerlik göstermeyerek tamamen özgün çizgilerden oluşuyor.


Hyundai SUV Gelecek Vadeden Çizgiler Taşıyor


Model farklı tasarım çizgisi kadar sahip olduğu üst düzey güvelik donanımı ile de dikkat çekmeyi başardı. LFA olarak adlandırılan sistem sayesinde sürücü yol şeritleri kolayca takip edebiliyor. Çarpışma önleyici sistemde yine güvenlik noktasında büyük önem taşıyor.  Bunun gibi geleceğe göz kırpan birçok özelliğe sahip bu araç ise en çok fiyat noktasında tüketicileri şaşırtıyor.

Ayrıcalıklı fiyat avantajından faydalanmak için ise acele etmekte fayda var. Piyasada sıfır araç fiyatlarındaki yükseliş düşünüldüğünde bu fiyatlardan faydalanmak isteyenlerin sayısının oldukça fazla olacağı ön görülüyor.

Hyundai Bayon


Hyundai'in B-SUV segmentinde Türkiye'de ürettiği Bayon modelinin Türkiye'de yüzde 50'lik ÖTV diliminde kalması amacıyla otomotiv devi çalışmalarını yürütüyor. Tanıtımı ile büyük bir ilgi toplamayı başaran firma, satış fiyatı ile ilgili resmi bir bildirimde bulunmadı. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR