Hülya Avşar'ın Yeni Sevgilisi Cemal Güzelci Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Cemal Güzelci Ne İş Yapıyor

Hülya Avşar'ın Yeni Sevgilisi Cemal Güzelci Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Cemal Güzelci Ne İş Yapıyor
YAYIN TARİHİ: 19.02.2022 14:49:00

Hülya Avşar'ın yeni sevgilisi Cemal Güzelci kimdir? Ne iş yapıyor Sorusu gündem yarattı. 12 senedir yalnız olan Hülya Avşar'ın sürpriz birlikteliği meydana çıktı. Sabah'ın haberine göre Hülya Avşar ve Cemal Güzelci, geçen çarşamba akşamı Yeniköy'deki Apartıman adlı mekanda baş kafaya görüntülendi. Çiftin içten durumları ilgi çekerken Avşar kızının aradığı aşkı bulduğu yorumları yapıldı. Avşar'ın sevgilisi Cemal Güzelci ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler de incelemelerde bulunmaya başladı.

Uzun süredir yalnız olan oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, sonucunda aradığı aşkı buldu. Avşar, iş insanı Cemal Güzelci ile görüntülendi ve sürpriz aşk meydana çıktı. Bunun üstüne Cemal Güzelci merak hususu oldu. Peki Hülya Avşar'ın sevgilisi Cemal Güzelci kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

HÜLYA AVŞAR'IN YENİ SEVGİLİSİ CEMAL GÜZELCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ? CEMAL GÜZELCİ NE İŞ YAPIYOR


Hülya Avşar'ın sevgilisi bulunduğu bildiren Cemal Güzelci, iş insanıdır. Güzelci Delüks Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanıdır. 


 İş insanı Cemal Güzelci'nin milli futbolcu Burak Yılmaz ile yakın dost bulunduğu biliniyor. 

Cemal Güzelci, Pertevniyal Lisesi mezunudur. 1992 senesinden itibaren deri giyim pazarında detaylı kademelerde çalışmış, 2002 senesinde Derlüks’ün kuruluşunda bulunmuş, 2008 senesinde da Güzelci Delüks Yatırım Holding'in büyük ortağı olmuştur. İyi derecede Rusça bilmektedir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR