Hülya Avşar’dan Lezbiyenlik İtirafı! Kadir İnanır’dan Girdi Bombayı Salıverdi! 7.3 Deprem Gibi Söz

Hülya Avşar’dan Lezbiyenlik İtirafı! Kadir İnanır’dan Girdi Bombayı Salıverdi! 7.3 Deprem Gibi Söz
YAYIN TARİHİ: 12.02.2022 12:58:00

Tacı elinden alınan Türkiye güzeli olarak ünlenen, hem oynadığı filmler hem de seslendirdiği şarkılarla Türkiye’nin en ünlü isimlerinden biri haline gelen Hülya Avşar şu sıralar açıklamalarıyla gündemde. Bir süre önce yaptığı ‘simit’ açıklamasıyla olay yaratan Hülya Avşar şimdi de öyle bir ‘lezbiyenlik’ itirafı yaptı yer yerinden oynadı. Kadir İnanır’dan başlayan Hülya Avşar hiç kimsenin beklemediği bir yanıt verince manşetlere adını yazdırdı.

Katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilen ancak sonrasında evlenip ayrıldığı için tacı elinden alınan Hülya Avşar şimdilerde o kara günlerin acısını çıkarıyor. Hem oyunculuk hem de şarkıcılıkla şekillendirdiği kariyerinde girmediği kılık kalmayan 58 yaşındaki Hülya Avşar şimdilerde oyunculuk yapmıyor ama sahne alıyor. Bir yandan da yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde kendisine sıkça yer buluyor.




1982-1983 yılları arasında Mehmet Tecirli ile, 1997-2005 yılları arasında da Kaya Çilingiroğlu ile evlenen ve Zehra adında bir kızı bulunan Hülya Avşar, bir süre önce yaptığı ‘simit’ açıklamasıyla gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmişti. Hülya Avşar şimdi de lezbiyenlik açıklamasıyla yeri göğü oynattı.



Lezbiyelik rolü gelse oynar mısınız sorusuna yanıt veren Hülya Avşar, bunu hiç düşünmediğini ama olay pornografik hale dönmeyecekse oynayabileceğini söyleyerek ortalığı karıştırdı. Kadir İnanır’ın etek giymesi hatırlatılınca da o rolün herkesi ağlattığını ve buna değdiğini, böyle olursa tabi ki de oynayabileceğini söyledi.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR