Hülya Avşar’a Oruç Bozduran Sevgilisi Bakın Kimmiş! Sarma Dolaş Görüntülerle Aşk İfşa Oldu! Meğer...

Hülya Avşar’a Oruç Bozduran Sevgilisi Bakın Kimmiş! Sarma Dolaş Görüntülerle Aşk İfşa Oldu! Meğer...
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 13:18:00

Magazin dünyası günlerdir Hülya Avşar ve sevgilisi Cemal Güzelci’yi konuşuyor. 12 yıldır adı kimseyle anılmayan ve kimseyle de aşk yaşamayan Hülya Avşar’ın, Cemal Güzelci ile olan bol aşk dolu görüntüleri bir anda gündeme bomba gibi düştü. Öte yandan Hülya Avşar’ın gizemli ama bir o kadar da ünlü aşkıyla ilgili şaşırtan detaylar ortaya bir bir çıkmaya devam ediyor.

Daha birkaç gün öncesinde ‘Instagram’ı olmayan bir erkek istiyorum’ açıklamasını yapan Hülya Avşar, Instagramsız sevgiliyi sonunda buldu. Hülya Avşar yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile Yeniköy’de bir mekanda sarmaş dolaş yakalandı ve bir anda magazin gündeminin tüm seyrini değiştirdi. Hülya Avşar ve sevgilisi Cemal Güzelci’nin aşkının ortaya çıkması sonrasında herkes Güzelci’nin kim olduğunu merak ederken, bakın o kim çıktı.




İlk gelen iddialara göre bu aşk şimdilik deneme aşamasında. Cemal Güzelci aslında bir Hülya Avşar hayranıymış ve 1 yıl boyunca peşinden koşmuş. Sonunda da Avşar kızını kandırmış. Çift, şimdiye kadar 3 kez baş başa yemek yemiş. Hülya Avşar’ın çevresinde Cemal Güzelci ile olan ilişkisi hakkında ‘birbirimizi tanıma aşamasındayız, şimdilik bakıyoruz’ dediği iddialar arasında.



Futbolcu Burak Yılmaz’ın yakın arkadaşı olduğu bilinen Cemal Güzelci aynı zaman dünyaca ünlü aktör Adrien Brody’le de yakın arkadaş. Hatta geçtiğimiz aylarda Brody’i Türkiye’ye getirmişti. Derilüks’ün kurucularından biri olan Cemal Güzelci’nin pek çok ünlü arkadaşı bulunuyor ve Hülya Avşar’dan 6 yaş küçük.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR