Herkes Safsata Diyor Ama Nostradamus Rusya Ukrayna Savaşını Da Bilmiş Duyunca İnsanın Kanı Çekiliyor

Herkes Safsata Diyor Ama Nostradamus Rusya Ukrayna Savaşını Da Bilmiş Duyunca İnsanın Kanı Çekiliyor
YAYIN TARİHİ: 24.02.2022 15:06:00

Aslında bir hekim ve eczacı olan Nostradamus dünyanın gelmiş geçmiş en büyük kahinlerinden biri. Pek çok kişi kehanetlerini bir safsata olarak görse de bu aradan geçen 518 yılda gerçekleşen pek çok kehaneti var. Ne yazık ki bunlardan biri Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş. Ancak Nostradamus’un 2022 kehanetine göre Rusya-Ukrayna savaşı aslında daha başlangıç. 3. Dünya savaşı ise sandığımızdan daha yakın.

Fransız hekim, eczacı ve astrolog olan Nostradamus, tüm dünyada ünlü olmasının nedeni kahinliği. Döneminin en başarılı bilim insanlarından biri ve okülist olan Nostradamus’un gerçekleşen pek çok kehaneti var ve ne yazık ki pek çoğu da gerçekleşmeye devam ediyor. Bu kehanetleri ise The Prophesies adlı kitabında yer alıyor.



Genellikle her yeni yılında başında ortaya çıkan ve o yıla ait olduğu iddia edilen kehanetleriyle tanıdığımız Nostradamus Londra’daki büyük yangını, Adolf Hitler’i, Kennedy suikastını ve ne yazık ki son günlerde dünya gündemine damgasını vuran Rusya-Ukrayna savaşını da bildi. Ancak Nostradamus’un kehanetlerine göre bu daha başlangıç.

Nostradamus’un Les Propheties adlı kitabında 3. Dünya savaşı için tarih verdiği ve 2022 yılının bahar aylarını işaret ettiği iddia edildi. Ancak bununla da sınırlı kalmadı. Nostradamus bu kitabında savaşın Avrupa'ya da sıçrayacağını vurguluyor ve Fransa’ya geleceğini bildiriyor. Fransa kehaneti ise şu şekilde yer alıyor ‘3. Dünya savaşı sonrasında Fransa, doğudan gelen bir güç tarafından işgal edilecek.’

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR