Herkes Nefes Alsın Ziraat Bankası ve TEB 20.000 TL Veriyor! Faizler Tepetaklak, Kredi Musluğu Açıldı

Herkes Nefes Alsın Ziraat Bankası ve TEB 20.000 TL Veriyor! Faizler Tepetaklak, Kredi Musluğu Açıldı
YAYIN TARİHİ: 24.11.2021 09:25:00

Herkes Nefes Alsın Ziraat Bankası ve TEB 20.000 TL Veriyor. Faizler Tepetaklak, Kredi Musluğu Açıldı.  Devlet ve özel bankalar muslukları sonuna kadar açtı. Bu anlamda nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için ATM'den anında 20.000 TL çekilecek. Başvurana düşük faizli kredi verilecek. Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik krizin etkileri hala devam ediyor. İşsizlik alıp kafasını giderken, vatandaşlarda ne gerçekleştireceğini şaşırdı. Düşük faizli verdiği kredilerin önü açıldı. Ziraat Bankası ve TEB 20.000 TL krediyi ATM’den dahi verecek. 

Faiz depremi yaşandı. Son dakika faiz haberleri geldi. Türkiye bilindiği gibi faize karşı cephe aldı. Bu anlamda yeni dönemde bankalar faiz indirimine gitmiş durumda. Acil paraya ihtiyacı olanlara çeşitli bankalar para vermeye devam ediyor. İçinde bulunulan şu dönemde nakit para lazımsa bu kredileri alabilirsiniz. 




Salgında canını düşünmek bir yana cebini de düşünmeye çalışan kişilerin sayısında artış yaşandı. Ödenemeyen faturalar, bitmeyen gereksinimlar, borçlar derken yaşam bundan sonra daha çekilmez bir hal aldı. Nakit gereksinimi çeken vatandaşlar içerisinde devlet bankaları el ele verdi. Yeni bir kampanyanın fitili ateşlendi. Ziraat Bankası ve TEB krizi fırsata çevirdi. ATM’den dahi 20.000 TL kredi alınabileceğinin bilgi kapasitesi verildi. 


Ziraat Bankası, vatandaşın yanısıra yer almaya devam ediyor. Pandemi sürecinde peş peşe kampanya duyuran banka gene yaptı yapacağını. Nakit gereksinimi olan vatandaşlara özel olarak hazırlanan kampanyanın detayları paylaşıldı. 20.000 TL nakit avans alabilmek için 1.59 oranıyla verilen faizlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca geri ödemesi 36 aya varan şekilde yapılacak. Bu anlamda Ziraat Bankası ATM'lerinden nakit avansınızı anında alabilirsiniz. Bankaya gitmeden de başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için Ziraat Bankası mobil uygulaması ve resmi internet sitesini kullanabilirsiniz. 



TEB bankası özel bankalar arasında en uygun fazi oranlarıyla kredi veren banka olarak ön plana çıkıyor. Yüzde 1.59 faiz oranıyla 20.000 TL kredinizi 36 ay vadeyle ödeyebilirsiniz. 

TEB taksitli nakit avans prosedürü bütün TEB ATM’lerinden, TEB internet bankacılığı ve mobil bankacılık programı üzerinden ve de davet merkezi vasıtasıyla işlemlerinizi gerçekleştirilebilirsiniz. TEB Müşteri Hizmetleri ile de görüşerek, yeni faiz kararının sonrasında daha düşük faiz isteyebilirsiniz. İsteyene anında anında nakit para verilmesi amacıyla planlanmış krediler. Hem TEB, hem de Halkbank'a bizzat giderek, daha düşük faizli ve uzun vadeli gereksinim kredisi çekebilirsiniz.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER